SEO стратегии за транспортни и логистични компании

Изготвяне на персонална СЕО стратегия за транспортна компания

Чрез качествена и достоверна SEO стратегия можете лесно да изпреварите конкурентите си.

Екипът на компанията предлага изготвянето на персонална СЕО стратегия за управители на транспортни компании, в това число:

 • фирми за превоз на опасни товари;
 • фирми, предоставящи таксиметрови услуги;
 • автобусни превози;
 • логистични фирми;
 • фирми, предлагащи велосипеди и велосипедни компоненти онлайн;
 • автосервизи;
 • пътна помощ;
 • фирми, произвеждащи и предлагащи авто аксесоари;
 • компании, предлагащи почистване на транспортни средства;
 • автомобили под наем;
 • яхти под наем;
 • тенти и шатри;
 • фирми, предлагащи рециклиране на стари автомобили и отпадъци;
 • компании, предлагащи търговия с петрол и други сходни;
 • всякакъв друг тип фирми, опериращи в сектор Транспорт.

Компанията W-SEO.com разполага с много и качесвтени ресурси, свързани с логистични и транспортни фирми, има креативен подход към всеки клиент и лесно може да постигне добри цели, стига да рабзебере, че SEO оптимизацията е комплекс от задачи, които могат много да спомогнат за развитието на Вашият бизнес.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Оптимизация на сайт за Google

SEO е процесът на оптимизиране на вашия уебсайт, така че той непрекъснато да се класира по-високо и по-високо в резултатите от търсачките. На тази страница ще научите защо транспортните компании се нуждаят от SEO, както и няколко съвета как вашата компания може да я използва, за да започне да привлича повече клиенти и да генерира повече приходи.

 

Как SEO помага на транспортни и логистични компании?

Класирането в търсачките се основава на редица фактори, някои от които можете да контролирате, а други, които изцяло зависят от това как потребителите реагират на вашето съдържание. Google и други търсачки непрекъснато обхождат мрежата за нови и актуализирани страници, така че всеки път, когато се извършва търсене, техните алгоритми могат да определят кои страници са най-подходящи за търсенето и да ги класират съответно на по-предно място.

Когато потенциалните клиенти търсят транспортни и логистични услуги, вие искате да се класирате на върха. Ето какво търсещите машини вземат предвид при определяне на резултатите си:

Уместност

Колкото по-тясно специализирано е  съдържанието на страницата, толкова по-високо се класира тя. Въпреки това, търсачките не само преброяват колко пъти дадена ключова дума се появява на страница – те също търсят семантично съвпадение или дали съдържанието ще се хареса на търсещия.

Тежест на сайта (авторитет)

Когато дадена страница има много връзки от външни сайтове, водещи до нея, тя се счита за по-авторитетна и надеждна от подобни страници. Повишеният авторитет води до по-добро класиране в Гугъл.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  10 лесни стъпки за повишаване на Domain Authority

Социални сигнали

Въпреки че не е ясно колко голяма роля играят, социалните медии могат да повлияят на ефективността на вашите страници в търсачките. Страниците, които генерират споделяния, туитове, пинове и коментари, се класират по-високо от страниците, които генерират малки или никакви сигнали.

Сектор „Транспорт“ играе ключова роля за икономическото развитие, както на България, така и в глобален аспект, затова, колкото по-бързо разберете, че инвестицията в SEO е ТОП решение, толкова по-добре.

 

Представяме Ви  базова SEO стратегия за транспортни и логистически компании, състояща се от три основни стъпки

Търсачките класират уебсайтовете по редица фактори и може да отнеме седмици, докато стратегията ви влезе в сила.

1. Целенасочена оптимизация на ключови думи

Не всички транспортни компании предлагат едни и същи услуги за един и същи вид бизнес. Можете да се погрижите за определен сегмент и да приспособите услугите си към техните специфични нужди.

Включете избраните ключови думи и фрази в целия си сайт, включително в заглавия и подзаглавия, както и в самото съдържание. Внимателно изградете меню от услуги, като за всяка услуга набавете качествено съдържание – поне 500 думи. Това ще позволи на търсачите да навигират директно от търсачките до страницата с информацията, от която се нуждаят, така че няма да е необходимо да прекарват време в превъртане през параграфите на неподходяща информация. Колкото по-конкретен е подборът на ключовите Ви думи, толкова по-вероятно е да се насочите към правилните клиенти.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Вътрешно SEO - да поговорим за мета таговете (Meta Tags)

2. Висококачествено съдържание
Въпреки че на пръв поглед изглеждат като две отделни стратегии, маркетингът на съдържанието и SEO вървят ръка за ръка, тъй като всяко  съдържание допринася за класирането на вашия сайт на по-предни позиции. Създавайте редовно висококачествено съдържание, за да ангажирате настоящи и потенциални клиенти и да увеличите трафика към вашия сайт.

Стартирането на блог може да бъде чудесен начин за редовно добавяне на ново съдържание към вашия сайт и можете също да разгледате съдържание в други формати като инфографика, видеоклипове и технически документи. Можете да създадете ново съдържание от типа Често задавани въпроси, или каквото още се сетите, но мислете за посетителите и как да подобрите тяхното потребителско изживяване, докато са във Вашият сайт.

3. Активно присъствие в социалните медии
Класирането в търсачките се определя както от вътрешни, така и от външни фактори, а социалните медии са пример за последното. Активната страница в социалните медии може да увеличи класирането на вашия сайт и да ви помогне да достигнете до нова аудитория, така че вашата компания трябва да създава и управлява акаунти в сайтовете, където вашите потенциални клиенти прекарват доста голяма част от времето си.

Много често приключваме статиите, заявявайки, че докато четете настоящото съдържание, Вашите конкуренти действат. Време е и Вие да се задействате.

Поискайте оферта за SEO още днес. Пишете ни на имейл:

Статии, които също могат да Ви допаднат:

Публикацията е актуализирана на 2020/10/20 11:00:16 AM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
product image
Средна оценка
4.5 based on 11 votes
Марка
W-SEO.com
Продукт или услуга
SEO стратегия
Цена
EUR 800

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *