Разработка и поддръжка на WordPress базирани сайтове

Създаване на сайтове на Уордпрес
Разработка на уебсайт на WordPress
Ние, екипът на компанията, ползваме с приоритет платформата WordPress поради редицата й предимства, но едно от основните е скоростта, с която платформата се зарежда, както и възможността за написването на персонализирани модули, спрямо изискванията на клиентите. По отношение на потребителския интерфейс (UI), какво може да предложи WordPress в близко бъдеще? Защото във всеки случай винаги има място за подобрение. За това говорят и честите актуализации.
 
Днес уеб разработката на WordPress задвижва сравнително голям брой сайтове. WordPress е популярен и по-добър от подобни CMS по целия свят. WordPress е настроен да подобри шаблона на използваемост на своите услуги, което създава възможност за повече заинтересовани нови потребители да усетят всичко това.
 
Платформата за уеб разработка на WordPress ви позволява да разнообразите интереса от всяка област на живота и предлага изключително изживяване за начинаещи, но и за напреднали потребители. Изчислено е, че до края на следващата година трябва да има повече от 200 милиона WordPress сайтове, предвид факта, че те вече заемат повече от 20% от общия брой сайтове, действащи в момента в световната мрежа.
 
Разработчици и WordPress
 
Съществува мнение на разработчиците на уебсайтове, че използването на WordPress за създаване на уебсайтове не звучи професионално и използването му може да не е правилно. Повечето експерти в създаването на сайтове предпочитат да ги разработват от нулата, което според тях е основната същност на работата на програмиста.
 
Винаги ще има спорове и дискусии относно WordPress, тъй като много компании и лица винаги ще търсят помощ от съществуващите платформи за уеб дизайн. Това ще помогне на компаниите и другите потребители лесно да се адаптират с управлението на съдържанието. Собствениците на сайтове сега се стремят към по-голям контрол, тъй като статичните сайтове не предоставят достатъчно възможности за управление на съдържанието.
 
Замяната на инструментите за дизайн на WordPress на сайта може да бъде трудна или неудобна за професионалните разработчици. Това също е резултат от техниките и стреса, които преминавате при конвертиране на кодиращ език, като HTML или XHTML, в WordPress.
 
Изисква задълбочени познания за работния процес на WordPress и PHP програмирането. Това е една от причините дизайнер, който не е уеб програмист, винаги да се отклонява от този процес. Това означава, че винаги ще има връзка между разработчиците на WordPress и уеб дизайнерите.
 
В момента WordPress е една от най-популярните, ако не и най-използваната платформа за разработка на блогове.
 
Платформата WordPress се характеризира с много нови класически елементи, които можете да намерите в някои филми, базирани на Sci-Fi. Това означава, че ще има неограничена сила да създавате и проектирате всичко, което можете да си представите, давайки шанс за творчество.
 
В неотдавнашен анализ на някои от популярните статии like.NET имаше умишлено разсейване за разработчиците на WordPress. Повечето от тези статии се фокусират главно върху сайтове със сложен дизайн и някои кодиращи елементи.
 
Истината е, че статичните сайтове ще изчезнат в близко бъдеще. След няколко години уеб дизайнът ще бъде напълно зависим от използването на базирани на WordPress платформи. По-висок процент активни сайтове ще работят kd WordPress, създавайки платформа, където потребителите могат лесно да имат достъп до сложни инструменти за дизайн.
 
Предимства на WordPress
 
Като начало, WordPress се състои от повече от десет хиляди теми и плъгини, които вече са разработени върху него, за да предостави на потребителите си възможността да разработят почти всякакъв вид уебсайт безплатно, започвайки от нулата. Освен това WordPress е форматиран с инициатива в отворен стил, за да позволи на потребителите си да правят повече персонализиране, което позволява на разработчиците да създават почти всичко. Можете да започнете изцяло нов свят на творчеството точно като професионалист.
 
WordPress също направи много, за да помогне за разходите за изграждане на сайтове, сега всичко, което трябва да направите, е просто да инсталирате и конфигурирате плъгини.
 
С най-новите актуализации в приставки, разработчиците могат лесно да създават контроли, за да ги показват. WordPress предоставя всички необходими функции и ви позволява да добавяте още. В момента това е най-добрият избор за всяка организация.
Добра алтернатива на WordPress днес, през 2019 година, се явява Wix, но за този проект ще пишем допълнително! Огромният минус за българските потребители, доверили се на WIX е бавното зареждане на сайтовте. Вярно е, лесно е, могат да се ползват анимирани ефекти, но сайтовете са тромави, което е сериозен проблем, ако клиент желае по-добро позициониране в търсещите машини.
Новите WIX сайтове, са като добре познатите сайтове от миналото с флаш елементите – красиви на външен вид, но никомунеизвестни.
Вече знаете причините, поради които екипът ни предоставя на клиентите предимно WordPress базирани сайтове, а по-горе не споменахме за поддръжката, която е много важна.
Защо ли? Поддръжката на един сайт е от ключово значение, тъй като един ъпдейт може да доведе до бъг, до проблем, който да спре бизнесът, а това от своя страна да доведе до милиони загуби.
Ние, екипът на компанията предлагаме поддръжка на уеб сайтове с CMS WordPress. Поискайте оферта още днес!

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Wordpress или Joomla, коя платформа е по-добра от гледна точка на SEO

Публикацията е актуализирана на 2019/12/08 8:22:46 AM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
product image
Средна оценка
4.5 based on 17 votes
Марка
W-SEO.com
Продукт или услуга
Wordpress сайт - направата и поддръжката
Цена
BGN 400

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *