Писане на статии на хонорар

Набавяне на качествено съдържание

Качественото съдържание е гарант за успех в областта на търсещите машини

Все по-голяма част от дигиталните експерти се насочват към създаването на съдържание.

Важно е да отбележим, ч глобалната мрежа Интерет съществува и е така привлекателна благодарение на  огромен брой сайтове. Всичките те трябва да бъдат попълнени и да предоставят интересно съдържание, съдържание, което читателите търсят, съдържание, в което се съдържат отговорите на въпросите на търсещите и ползващите услугите на търсачките. Отначало самите собственици се справят с тази задача, докато сайтът започне да носи добри печалби. Тогава те обикновено прехвърлят писането на статии за сайтове на друг човек срещу пари, за да има време за други проекти. Основното нещо е да намерите хора, които могат да предоставят периодично качествено съдържание на тематиката, за която се отнася Вашият сайт.

 

Например, нашите копирайтъри имат капацитет от около 30 статии дневно, като всяка от които е над 500 думи, с висок процент уникалност (над 85 %), което означава, че ако търсите набавяне на статии срещу заплащане от наши копирайтъри, ще се наложи да почакате, да се освободят.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  5 стратегии за извличане на висококачествени обратни връзки (backlinks)

Когато това стане, можете да получите статии срещу хонорар, които да Ви дават дивиденти дълги години.

Важен съвет, касаещ изборът на копирайтъри

Ако сте собственик на сайт, който има определен бюджет, то Ви съветваме да въртите копирайтърите и дигиталните агенции, от които се снабдявате с уникално съдържание. Основната причина за тази препоръка се крие в това, че всеки копирайтър има собствен стил, а търсещите машини напредвад и могат да разпознаят даден стил от даден копирайтър.

За да разнообразите, то съветваме да ползвате различни копирайтъри.

Ако сега си задавате въпросът „Колко копирайтъра да наема, за колко статии“?, то ние ще Ви дадем ориентировъчна препоръка. Добре е един копирайтър да Ви създаде 10 статии, след което останалите десет да бъдат от друг копирайтър. След време, спокойно можете да се възползвате от предишният копирайтър, стига да сте останали доволни, и така. Целта е различни стилове да бъдат изразени във Вашият сайт.

Писането на статии не е никак лесна задача

Имайте предвид, че копирайтъри могат да Ви поискат по-висока сума, за да съставят съдържание, особено когато се касае за сложна материя. Внимателно планирайте бдюжета си за съдържание.

Ако нямате къде да публикувате настоящите статии…

Ако приемем, че копирайтъри са Ви създали голямо количество статии, вече сте попълнили доста от тях в блога си, но желаете да ги ползвате за линк билдинг, то можете да се обърнете към нас, за да Ви препоръчаме сайтове, в които да поместите тях с обратна връзка.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Добра стратегия за съдържание на сайт

Добра статия, съчетана с публикуване в качествен сайт е стратегия, която би дала доста дивиденти на Вашият основен сайт.

Колко струва писането на статии?

СЕО оптимизиране чрез качествено съдържание

Цните за статии при нас, в дигитална агенция Висео са следните:

Цени за статии:
300 думи – 20 лв. (единична цена), 15 лв. (пакет от 10 статии)
400 думи – 25 лв. (единична цена), 20 лв. (пакет от 10 статии)
500 думи – 30 лв. (единична цена), 25 лв. (пакет от 10 статии)
500-1000 думи – 40 лв.
Над 1000 думи – 50 лв.
Цена за статии под 300 думи – 15 лв.

Съдържание за публикации в социалните мрежи Facebook, Instagram, Twitter, съдържанието включва няколко изречения, хаштагове, emoji и др.
Седмичен пакет от 5 поста – 50 лв.
Седмичен пакет от 14 поста – 100 лв.
Месечен пакет от 20 поста – 150 лв.
Месечен пакет от 40 поста – 300 лв.

Имайте предвид, че цените могат да бъдат променени, ако заданието е по-сложно и специфично.

Професионалистите трябва да вземат предвид много нюанси при писането на статия: спам, наситеност на ключова дума, стоп думи, ключови фрази, етикети и др. Те проектират текстове с помощта на html-код, избират уникални снимки / видеоклипове и използват специални услуги за проверка.

Но всичко това е напред, защото първо трябва да научите основните умения: пишете компетентно и уникално. Това е достатъчно, за да влезете в редиците на авторите на статиите.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Копирайтинг

Грамотност – не е нужно да имате перфектна грамотност, защото не всеки може да плати за толкова рядко качество. Достатъчно е да се справите с най-популярните грешки, да поправите грешки, отбелязани с дума или да намерите подходяща услуга в интернет.
Уникалност – много е важно статиите да са над 85 % уникални. След получаване на поръчка, веднага трябва да изясните желаната уникалност, обикновено от 90 до 100%. Днес, през 2021 година много лесно можете да проверите какъв е процента уникалност на дадена статия.

Публикацията е актуализирана на 2021/10/13 10:02:06 AM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
product image
Средна оценка
5 based on 13 votes
Марка
W-SEO.com
Продукт или услуга
Статии на хонорар
Цена
BGN 30

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

3 thoughts on “Писане на статии на хонорар

  Вяра Цанева

  (26.09.2021 - 10:42)

  Здравейте

  Dimitar Nestorov

  (10.04.2023 - 23:35)

  Здравейте , интересувам се работата. Искам да пиша статии за вас. Темите не ме притесняват имам доста опит в живота и поглед върху нещата. Имам физическа възможност за по-честа заетост. Ще се радвам да получа съобщение от вас!

   Боряна Лукова

   (19.04.2023 - 15:20)

   Здравейте, проявявам интерес към предложената от Вас работа. Имам опит в писането на статии. Ще се радвам да се свържите с мен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *