SEO одит

SEO одит (анализ) на сайт

Одитът на даден сайт е изключително важен, тъй като чрез внимателно вникване на материята, анализ на сайта, конкуренцията, може да се промени значително класирането в търсещите машини.

Конкуренцията онлайн е жестока. Борбата за предни позиции – също. Но за да се доберете и Вие към предните позиции, например към началната страница на Гугър орагичните резултати, то трябва да бъдете посъветвани от експерт или компания, от хора, които знаят основните грешки, които се допускат, както и хора, които да ги поправят.

Истината е, че повечето управители на сайтове, било то бизнес сайтове, било то онлайн магазини, след като им се направи одит, значително подобряват резултатите, т.е. подобрението в класирането не закъснява. Сигурно ще Ви прозвучи несериозно, но понякога една малка промяна по кода може да доведе до стотици позиции по-предно класиране по дадена ключова дума, или пък фраза.

Грешките и проблемите, които са допуснати от компанията, която Ви е направила уеб сайта, също трябва да бъдат локализирани и преодолени.
Грешките в кода, в структурата, в навигацията, в изображенията, в мултимедийните файлове, въобще грешките, когато бъдат поправени, тогава сайтът Ви би се подобрил.

Повечето СЕО компании предлагат SEO одит. Ние, екипът на ВИСЕО ЕООД, предлагаме одит на тримесечие, като искаме да предупредим, че цената на подобна SEO услуга не е никак евтина.
Позволете ни, уважаеми читатели, да Ви предоставим кратък наръчник, за това, на кое наблягаме по време на одит на сайт:

Следим поведението на
– домейн, хостинг и ранк (Google, Alexa…)
– скорост на зареждане
– адаптивност на дизайна
– мета тагове
– външни и вътрешни препратки (линкове), или връзки
– оценка релевантността на съдържанието на сайта (onSite SEO) спрямо важните ключови думи
– onSite SEO опитмизация – проверка на вътрешните връзки в сайта
– onPage SEO оптимизация – проверка релевантността на съдържанието на ниво интернет страница
– offPage SEO оптимизация – социални сигнали и връзки към конкретни страници
– offSite SEO оптимизация – проверка на външните връзки към сайта
– семантичен анализ
– социалните сигнали , както и тяхното влиание върху Вашите позиции в Google SERP
-конкурентните сайтове
– източниците на трафик, към Вашият сайт, както и към конкурентните сайтове
– изразите по които се посещават конкурентите Ви сайтове

и още в зависимост от спецификата на проекта и пазара към който е насочен.
Естествено, на база на детайлен одит се подготвя и SEO стратегия, която е строго индивидуална, на база на която да се продължи работа в SEO аспект занапред.

И така, ако сте решили да се доверите на компания, която може, знае как, компания, разполагаща със силно мотивиран и креативен екип, то ние сме на Ваше разположение.
В обобщение можем да заявим, че професионалният SEO анализ (SEO одит) на интернет сайт дава ценна информация за ключовите думи, по които да оптимизирате, предимствата на конкурентите Ви, анализ и причини, поради които Вие сте зад конкуренцията. Естествено, освен анализ, клиентите получават и списък с препоръки, в случай, че нямат достъп до административен панел, чрез който уеб компанията да предприеме действия.

Статия, кято може да Ви бъде полезна:

https://w-seo.com/site-speed.html

Публикацията е актуализирана на 2020/05/07 11:06:25 AM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
product image
Средна оценка
4.5 based on 15 votes
Марка
ВИСЕО КОМ
Продукт или услуга
SEO одит
Цена
BGN 2000