Off-Page SEO

Какво точно представлява Офпейдж оптимизация, ще разберете от следният материал:
Преди да кажем за Offpage, нека Ви запознаем и с Onpagе оптимизацията.
Онпейдж оптимизацията се касае до това, как точно е изграден Вашият сайт, като включва много елементи, някой от по-важните които са: Скорост на зареждане на сайт, притежание на мобилна версия, респонсив дизайн, структура на URL адресите, навигацията, XML карта на сайта, правилно описване на тагове, спрямо световни стандарти, правилно боравене с изображенията в сайта, видео клипчетата и другите елементи.
Онпейдж до голяма степен е работа на екипът, който е изготвил Вашата страница. Често SEO оптимизаторите се виждат в чудо, попадайки на безобразен код, на сайт, напавен да изглежда добре, но с ужасяващ код и неспазени изисквания и стандарти, на базата на които работят търсещите машини.
Нека Ви запознаем и с Офпейдж оптимизацията, тъй като тя е предмет на изследване в настоящия раздел.

Този тип SEO оптимизация изисква по-специфични и различни действия и умения, в сравнение с онпейдж, но и двата типа са изключително важни за покоряване на върховите позиции в Гугъл.


Офпейдж SEO

За да бъде по-лесно разбрана тази оптимизация, ще кажем, че в нея не се касае дизайна, а методите за популяризация на самия сайт. Какво е сайт без посещения? Свидетели сме на хиляди примери и сайтове, които изглеждат по безупречен начин, с ефекти, със съдържание, но нямат посещения…
Защо? Това е въпросът? Защото явно куца Офпейдж оптимизацията им.
Ето и някой от основните елементи за Офпейдж оптимизация:

Линк билдинг
Според нас, екипът на W-|SEO.com| този метод все още е един от най-важните за по-добро класиране. Естествено, качеството в този случай е много важно. Защо ли? Защо сме на това мнение? Защото търсещите машини се доближават до нас – хората, а този метод е като цитирането на автори в книгите. От там идва и линкването, като жаргон.
С други думи, една книга става бестселър тогава, когато критици и хора, които са я харесали, почват да я цитират.
Същото е и със сайтовете. Започнат ли да цитират един сайт, той трупа дивиденти и респективно на това позициите в търсачките се изменят.
Много можем да пишем за Линк билдингът, като метод за SEO, но това е най-важната част.

Социални медии
Мощно и силно участие в социалните мрежи Facebook, Instagram, Twitter, Google Plus, Pinterest, Tumblr и други от топ 10 е важно за всеки един сайт. Понятието социален сигнал също е често срещано днес, през 2017 година.
Какво представлява „социален сигнал“ и защо е важен? Ще научите друг път, четейки ВИСЕО ком.

SEO за локално търсене
Днес Ес и Ѝо за локално търсене е много популярно. Причината е, че трафикът на мобилните устройства задмина този от десктоп компютрите и лаптопите, следователно трябва да се обърне специално внимание на този Офпейдж метод за SEO

Спомагателните блогове

Видео съдържание

Съдържание
Това са още някой от важните елементи при този тип SEO
Ако имате нужда от оптимизация на Вашият сайт, не се колебайте да ни потърсите. Позвънете още днес на тел. 0889996262

Публикацията е актуализирана на 2020/12/25 9:26:30 PM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
product image
Оценка
1star1star1star1star1star
Средна оценка
4.5 based on 22 votes
Марка
W-SEO.com
Продукт или услуга
Офпейдж Оптимизация
Цена
BGN 1200