SEO решения по време на криза за бизнеса в България

Е, уважаеми приятели, колеги, бъдещи клиенти … Никой не е очаквал подобно влошаване на икономиката, при това точно в период, в който можехме да отчетем сравнителен икономически растеж, специално за България.

Е да, но Covid-19 причини точно това, сериозно сътресение на бизнеса, драстично намаляване на инвестициите, спад на акциите.

В България бизнесът поетапно се възстановява, но някои финасови експерти смятат, че за да се възмвърнат нивата на 2019 година, ще трябват поне две години.

Истината е, че дигиталния сектор не е толкова засегнат, въпреки че и той отчита, или поне се предполага, че ще отчете загуби. И причината основно е, че дигиталният маркетинг е сектор, който неимоверно се влияе и от останалия бизнес, от самия бизнес климат и настроение в България.
Въпреки всичко, можем да кажем, че дигиталните агенции, SEO фирмите в България, агенциите, работещи с Google Ads, с Facebook ADS, фирмите за уеб дизайн, далеч по-лесно ще се справят с настоящата ситуация.

Смятаме това, тъй като вярваме, че повечето компании са гъвкави и устойчиви на подобни сътресения.

SEO решенията, касаещи всеки един бизнес, стига да са надеждни и добри, да са предоставени от компания с опит и ресурси, могат значително да подобрят продажбите на дадена компания, на даден електронен магазин, или да повишат паричния поток на Вашия бизнес, без значение в кой сектор е той.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Съвременните правила за SEO оптимизация

Екипът на W-SEO.com предлага на Вашето внимание следните SEО услуги, асоциирани към аудиторията на България:

 • Изследване пропуските и грешките на даден сайт, които биха довели до по-лошо класиране, детайлен SEO одит
 • Анализиране и определяне цена на сайт, домейн
 • Съставяне на SEO план
 • Ефективни стратегии за подобряване класирането на сайт в Гугъл
 • SEO / UX практики, за да определите по-добре нуждите на търсещите и да им предоставите това, което търсят, по начин, който да им вдъхне довери
 • е
 • Изготвяне на SEO статии
 • Абонаментно SEO обслужване, благодарение на което компанията следи настоящите позиции и се стреми да подобри класирането
 • 24/7 SEO поддръжка, нещо особено важно за по-големите компании и онлайн магазини.
 • SMM услуги – маркетинг за социални медии, чрез които ще получите органичен трафик от социалните мрежи Facebook, Instagram, Pinterest и други.
 • PPC услуги – PPC (pay per click) е модел на онлайн реклама за насочване на трафик към сайта от различни програми.
 • Много други

Няма как да не споменем няколко думи за компанията. Фирмата работи  и изследва търсещите машини от времената, в които Google не съществуваше. Това е изречението, с което ще спрем да описваме от колко години сме на пазара. Що се касае за екипът, фирмата разполага с добри дизайнери, креативни копирайтъри, и програмисти, доказали се в своята област като едни от най-добрите.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Особености при SEO оптимизация на сайт за Google

Благодарение на гъвкавостта и креативността, гарантираме, че клиентът ще бъде удовлетворен и ще потърси отново и отново услугите, които се предлагат.

Следните материали могат да Ви бъдат изключително полезни:

Публикацията е актуализирана на 2020/04/08 7:36:37 AM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
product image
Средна оценка
5 based on 11 votes
Марка
W-SEO.com
Продукт или услуга
SEO решения
Цена
EUR 800

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *