SEO стратегия за електронен магазин

SEO стратегия за електронен магазин

SEO стратегия 2019 2020

SEO (Search Engine Optimization) е процесът на оптимизиране на уебсайта, за да се подобри видимостта му в търсачките като Google, Bing и други. За електронен магазин е особено важно да се има добра SEO стратегия, тъй като това може да повиши броя на потенциалните клиенти, които намират и посещават магазина.

Днес доста хора отвориха електронни магазини, надявайки се да увеличат продажбите си.
Някой – успяха, други – все още опитват, но резултатите не са задоволителни.
Има и друг тип собственици на онлайн магазини, тези, които имат магазин, но с него не се случва нищо, т.е. пасивен е.
Ако ни питате нас, то е време да помислите за SEO стратегия, чрез която да подобрите резултатите в Гугъл, респективно на което ще имате повече нови клиенти.

Няколко думи за нашият SEO екип…

Екипът на W-SEO.com предлага SEO оптимизация на сайтове и онлайн магазини. Защо точно тази фирма? Причината е, че компанията работи в тази област повече от 15 години и екипът от SEO специалисти притежават огромен опит, ресурси и буквално неограничени възможности в SEO аспект.
Компанията предлага Реални резултати. Ефективни & достъпни SEO пакети. Оптимизирайте н а вашия бизнес и повишете продажбите, при това мигновено.
Едва ли има собственици на магазини, които да имат против продажбите им да растат ежедневно?
Целта на екипът от W-SEO com да направи класиране на компанията Ви в Google SERP на по-предни позиции от конкуренцията, т.е. да изпреварите конкуренцията, при това с изцяло позволени методи и SEO техники.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Какво е SEO оптимизация?

Добрите SEO експерти могат да Ви насочат в правилната посока!

Да си позволите топ СЕО експерти да обслужват Вашата компания не е лесно начинание, понякога дори излиза и скъпо. Но инвестицията в надеждна компания може да Ви направи изключително богати, при това в дълготраен аспект.
Какво е SEO стратегия, и с какво би ми помогнала за разрастването на онлайн бизнесът ми? Това е един изключително адекватен отговор, на който ние, специалистите ще Ви отговорим така: СЕО стратегията значително ще подобри визията, позиционирането, както и ще доведе до повишаване на оборотите. Но с едно важно уточнение, стратегията не се извършва от днес за утре. Прави се детайлен SEO одит на вече съществуващият сайт, след което се анализират причините, които са довели до влошеното представяне онлайн, като накрая Вие, клиентите, получавате актуална SEO стратегия, SEO план, чрез който да поддържате и развивате сайтът си.
Естествено, често клиенти ни се доверяват и поверяват SEO частта на нас, но в случай, че имате необходимото време, ресурси, енергия, можете спокойно, след направената стратегия, да поемете нещата в свои ръце.

SEO на онлайн магазин

SEO стратегия за онлайн магазин

  1. Ключовите думи, които са Ви важни, играят ключова роля за по-доброто SEO. Изберете правилните ключови думи. Изследвайте и определете тези ключови думи, които са най-релевантни за вашите продукти и услуги. Тези ключови думи трябва да са включени в заглавията, мета описанията, URL-адресите, текстовете и т.н. на уебсайта ви.
  2. Оптимизирайте заглавията и мета описанията. Заглавията и мета описанията на страниците ви са много важни за SEO. Те трябва да бъдат ясни, описателни и да съдържат ключови думи.
  3. ф Съдържанието на вашия уебсайт трябва да бъде уникално, релевантно и да съдържа ключови думи. Трябва да се пази баланс между SEO и качествено съдържание, което да бъде интересно и полезно за потребителите.
  4. Оптимизирайте снимките. Снимките на продуктите трябва да бъдат оптимизирани за търсачките, като се добавят алтернативен текст и описания.
  5. Наемете агенция за линк билдинг. Построяването на външни връзки към уебсайта ви е много важно за SEO. Тези връзки трябва да бъдат от качествени сайтове и да съдържат ключови думи.
  6. Създайте XML карта на сайта. XML карта на сайта е файл, който помага на търсачките да индексират уебсайта ви по-лесно.
  7. Използвайте социалните мрежи. Използването на социални мрежи играе важна роля за популярността на Вашият онлайн магазин в глобалната мрежа интернет. Задължително включете ползването на Pinterest. Споделянето на съдържание от магазина ви в социалните мрежи може да доведе до повече трафик към уебсайта ви. Когато добавите нов продукт, то задължително го споделете във Вашите канали.
  8. Социални мрежи за видеосъдържание. Подсигурете си добри кратки видеа.
  9. Анализирайте резултатите. Използвайте инструменти за анализ на трафика като Google Analytics, за да следите резултатите от SEO стратегията си. Това може да ви помогне да промените стратегията си, ако не дава желаните резултати.
СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Локално SEO София: Обслужване на клиенти, опериращи в Лозенец, Витоша, Центъра, както и други части на град София

Стратегията, която се състои от 9 важни точки е базова, но може да Ви даде насоки. Ако търсите индивидуални решения, то тогава ще Ви трябва агенция за дигитален маркетинг.

Следните материали могат да Ви бъдат изключително полезни:

Публикацията е актуализирана на 2023/03/08 7:10:21 AM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
product image
Оценка
1star1star1star1star1star
Средна оценка
5 based on 11 votes
Марка
VISEO
Продукт или услуга
Изготвяне на SEO стратегия за електронен магазин
Цена
BGN 2000

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *