Ефективно SEO за собственици на хотели и заведения в Банско

Екипът на фирма VISEO LTD е подготвил специални SEO пакети за хотели, подходящи предимно за собственици и за мениджъри на хотели в Банско.
Пакети, чрез които клиентопотокът значително да се повиши.
Често, маркетинговите отдели на големите хотели пренебрегват силата на търсещите машини. Предпочитат сумата, която е заделена за реклама да бъде изразходвана в традиционен тип, в това число билбордове, печатни издания, промотиране на дадени събития, брандиране на автомобили и други сходни, вместо да бъде пропроционално разделена – една част за традиционна, позната още като офлайн реклама, и друга – за Digital, т.е. за реклама чрез PPC и SEO оптимизация.

Ние, екипът на компанията сме готови да предложим индивидуален подход за всеки собственик на хотел, да подготвим SEO стратегия и да я представим пред мениджърският екип. Естествено, освен стратегията, описваме в детайли каква би била възращаемостта от подобна инвестиция.
Истина е, че вече работим с няколко хотела, а сме работили и с други компании, опериращи на територията на град Банско. Истина е също, че през последните години хотелиерите се опитват всеячески да съживят туризмът и през лятото – когато е по-слаб интересът към зимния курорт номер 1.
Истина е също, че чрез ефективна стратегия, чрез мощно SEO може да се направи така, че клиенти, които се колебаят в кой хотел, в кой град да прекарат летните си почивни дни, да бъдат насочени, подтиквайки ги, именно във Ваш хотел.
Нещо повече, когато подобрим класирането на Вашият бизнес онлайн, то тогава ще се уверите, че ефектът е дълготраен, чрез което дивидентите ще бъдат факт след много месеци, дори при приключване на съвместната ни дейност.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  SEO въпроси за интервю

Естествено, ние в плана подготвяме и предложение за абонаментна поддръжка, включваща задържане, даже подобряване на дадени ключови думи и фрази, които вече са изведени на топ позиции в Гугъл и други търсещи машини, но за това можем да дадем разяснения индивидуално, след среща, или чрез запитване за оферта.

Поискайте оферта още днес, позвънете на телефон 088 999 6262, или пишете на office at w-seo.com. Любезен представител на компанията ще Ви отговори и ще Ви даде допълнителни разяснения….

 

Публикацията е актуализирана на 2019/07/24 8:59:04 AM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
product image
Средна оценка
5 based on 15 votes
Марка
VISEO
Продукт или услуга
SEO пакети за хотелиери
Цена
BGN 500

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *