SEO стратегии за мебелни фабрики и онлайн магазини

Мебелният сектор се развива с изключително бързи темпове. Ако Вие сте управител на мебелна фабрика, но продажбите Ви са в застой, то е време да помислите за по-сериозно представяне онлайн, тъй като днес всичко се пазарува онлайн, по електронен път, колкото и да Ви се стори странно, дори и мебелите.

Нашата фирма предлага на настоящи и бъдещи клиенти изключително богато разнообразие от услуги в сектор „Дигитален маркетинг“, чрез които да изпъкнете пред конкуренцията.
Това, без никакво съмнение ще доведе до много нови клиенти и партньори.
Как го правим? Предполагаме, че ще си зададете този въпрос. Отговорът е, че работата с подобни клиенти не е никак лесна, тъй като конкуренцията в областта е на изключително високо ниво, но ние разполагаме с подготвен екип от копирайтъри, линк билдери, както и експерти в дигиталния маркетниг, чрез които можем да постигнем изключително добри резултати, касаещи трафикът към Вашия електронен магазин, респективно и да подобрим значително Вашите продажби.

Съдържание на статията

Примерна SEO стратегия за мебелен сайт:

Анализираме внимателно структурата на настоящия сайт, правим SEO одит, в който описваме важните пропуски, както и отделяме силните, респективно и слабите страни на електронния магазин за мебели.
Продължаваме с анализ и преглед в социалните мрежи, както и в търсещите машини, т.е. проверяваме как се класира по различни ключови думи и фрази.
Детайлно подбираме най-важните фрази, тези, от които потенциалните бъдещи клиенти биха дошли в сайта и изготвяме план за действие за подобряване на класирането.
Предлагаме конкретно решение, включващо дейности от нашите специалисти, каккто и очаквани резултати в следващите месеци.
Изготвяме ежемесечен отчет от свършената работа, нещо важно, чрез което управителите на мебелните компании в детайли да се запознаят с дейността на SEO агенцията.
Продължаваме с мощен линк билдинг, социални сигнали, както и следене актуалното състояние на самия сайт.
Благодарение на мощните тематични сайтове, с които разполагаме то гарантираме успешна SEO оптимизация на сайтове, без значение дали са нови, или стари, такива с история.

По-горе Ви представихме кратък план за действие, който съвсем не е SEO стратегия, но имаме готовност да Ви изпратим конкретна такава, в случай че проявите интерес.

Настоящата статия е полезна за фирми, търгуващи с мебели онлайн, предлагащи на крайните клиенти изработката и продажбата на кухненско обзавеждане, мебели за спалня, всекидневна, аксесоари, матраци, матрачни рамки, механизми за обзавеждане на домове и други.

Няколко думи за VISEO LTD:
Компанията повече от 20 години работи в областта на търсещите машини и прилага индивидуален подход с всеки клиент. Бюджетът, с който клиентите разполагат е водещ, но всеки изразходван лев бива описван, което означава, че работи прозрачно и в името на клиента. Печалбата е на заден план, а по-добрите резултати в SERP – приоритет.
Ако всичко, което сте прочели до този момент Ви се е сторило достоверно, интересно и сте решили да се възползвате от услугите на компанията, то тогава е време да поискате оферта.
Можете да се свържете с нас на телефон 088 999 62 62 или да поискате оферта от формата за обратна връзка.

 

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  SEO рейтинг - как да го подобрим

Следните материали могат да Ви бъдат изключително полезни:

Публикацията е актуализирана на 2019/09/14 9:59:47 AM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
product image
Оценка
1star1star1star1star1star
Средна оценка
5 based on 9 votes
Марка
VISEO LTD
Продукт или услуга
SEO за мебелни фабрики
Цена
EUR 1200

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *