Създаване на сайт за онлайн търговия

SEO оптимизация на сайт за онлайн търговия

Въведение

Днес всеки втори човек има сайт. Като започнем от лични блогове, предоставени от безплатни платформи и стигнем до изцяло професионално решение. Много от собствениците на бизнес имат и електронен магазин. Съвсем нормално и естествено е и много хора да нямат такъв, колебаейки се още и притеснявайки се, че онлайн търговията е рискова.Ако сте собственик на онлайн бизнес и искате да подобрите продажбите си, то тогава сте попаднали на правилната статия.
Сайтът ни предлага безплатно ценни SEO съвети, което автоматично означава, че ако имате времето и Ви е интресно да се занимавате с търсещи машини, то ще успеете с Вашият сайт и ще го класирате на по-предни позиции.

 

Изложение

Ценни съвети, както и услуги, които ние можем да направим за Вас, ако сте решили да оперирате онлайн, можете да видите, като прочетете следващите няколко реда.

В тях сме представили някои от най-важните аспекти на дигиталния маркетинг, както и списък с услуги, които можем да извършим за Вас.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Имейл маркетинг: Топ стратегии за успешни кампании

В края на статията са представени и ценни съвети за избор на коректна SEO агенция. Приятно четене.

Ако нямате това време, то можете да поверите тази дейност на опитните експерти на компанията.
Какво можем да направим за Вас?

– Да се срещнем и да обсъдим името на новия бранд, след което да регистрираме подходящ домейн.
– Да създадем онлайн платформа, в която да можем, съвместно, да представяме продуктите на клиентите.
– Да Ви предоставим професионално направени снимки, след допълнително уточнение. Снимки, които да са добре оптимизирани за търсещите машини, но и да изглеждат добре, в лицето на потенциалните купувачи.
– Да оптимизираме вече създадения сайт от нас и да го класираме на по-предни позиции, т.е. да Ви предложим СЕО оптимизация.
– Да популяризираме марката Ви в социалните мрежи.
– Да подобрим потребителското изживяване.
– Да изготвим стратегия, която Вашите служители да прилагат за развитието на сайта занапред.
– Да изградим GDPR (Общ регламент за защита на личните данни), който съответства с последните наредби.
– Да обучим хората, които ще поддържат, актуализират и промотират сайта.
– Да изготвим системи за разплащания, които да съответстват с Вашите желания.
– Други, спрямо конкретните изисквания.

Още полезна информация

Както сами можете да се уверите, изготвянето на онлайн магазин, сайт, който да продава стоки, услуги, не е никак лесна задача, т.е. то е комплекс от задачи, като всичко има значение.
Като казаме всичко, имаме предвид, че дори подборът на домейн, което е стъпка номер 1 от гореизброениете, на пръв поглед може да Ви се стори, че не е важна, но всъщност е от изключително значение. Домейнът трябва да е кратък, ясен, да се помни лесно.
Естествено, ако вече сте собственик на онлайн магазин, но той не дава нужните резултати, можем да Ви обсулжим, като пропуснем началните стъпки, а именно – по създаването на нов сайт.
За тази цел се налага да направим одит на сайта, да подготвим списък с важни задачи, да поставим целите и да действаме.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Как да привличате повече последователи в социалните мрежи

Всяка дейност, която екипът на W-SEO.com прави в името на клиентите, я прави с дългосрочен ефект, без излишно финансово натоварване, с възможност за разсрочено плащане при постигане на резултати. Важно е да определите месечен бюджет, на база на който да работим за Вас.

Любопитно е да споменем, че екипът на компанията ни работи с клиенти от десетки години, т.е. това говори за постоянство, лоялност, конфеденциалност и добри резултати.

Заключение

Стандартният, традиционният бизнес, или още т.нар. физически магазин, ако бъде оставен без онлайн присъствие, то можем да кажем, че губите. Губите и пропускате възможности.

Причината се крие в това, че физическият ви магазин може да предложи стоки само на определени хора, преминаващи край него, докато онлайн можете да приемете поръчки от цялата страна, че дори и от чужбина. И познайте какво? За разлика от традиционният магазин, където трябва да инвестирате стотици хиляди за помещение, много средства за стока, за служители, то при онлайн търговията можете да почнете с далеч по-скромен бюджет.

Само не се лишавайте от бюджет за SEO оптимизация и реклама. Това е грешка и пропуск. Докато Вие се колебаете, то Вашите конкуренти действат. Бъдете информирани и търсете отзивите за компаниите, които предлагат дигитални услуги. Едва когато се уверите, че фирмата е коректна, едва тогава поискайте оферта от нея.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Какво е SERM и как този процес може да подобри представянето ни онлайн

Бъдете креативни, смели и действайте. Ако ни послушате и инвестирате една малка част от приходите си в популяризация на сайт онлайн, то Ви гарантираме, че няма да сбъркате.

Следните материали могат да Ви бъдат изключително полезни:

Четете всеки ден сайтът за оптимизация на сайтове и много лесно и бързо ще подобрите познанията си в областта на търсещите машини.

Публикацията е актуализирана на 2020/10/02 2:22:53 PM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
product image
Средна оценка
4.5 based on 13 votes
Марка
W-SEO.com
Продукт или услуга
SEO E-shop

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *