Дизайн и редизайн на сайтове, касаещи отчитане и управление на европейски проекти

Важно да отчитането на европейски проекти

Екипът на компанията предлага на Вашето внимание услуги по създаване, преправяне, поддържане на сайтове, касаещи управлението и отчитането на европейски проекти.

Ако сте участвали успешно в даден проект, заложили сте средства за уеб участие, в това число създаването на нов сайт, поддръжка и SEO по време на управлението на този проект, то тогава е време да потърсите офета от коректна и надеждна фирма, предлагаща тези услуги.

Естествено, ние, нашият екип от специалисти предлагаме изработването на пофесионални сайтове, съобразени с изискванията на Европейския съюз, UX UI дизайн, сайтове с отзивчив дизайн и с визия, подходяща да се отваря еднакво добре с всички устройста.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Създаване и администриране на сайтове от опитни специалисти

Нещо повече, предлагаме абонаментна поддръжка, което означава, че когато се наложи да се обнови, добави, промени, изтрие съдържание, то ние сме на Ваше разположение за това.

За нас ще бъде удоволствие да изградим стратегия за отчитане на проектите Ви, при това по един невероятен начин. По начин, по който партньорите и участниците в проектите да бъдат впечатлени, а заинтересованите страни – да получат необходимата ценна информация, от която се нуждаят.

Няколко думи за компанията

Нашият екип е опитен, участвал е в разработването и SEO оптимизирането на стотици проекти, предназначени за отчитане на дейности, свързани с различни програми. Благодаение на това вярваме, че ще се справим и с Вашата задача, достатъчно е да ни изпратите задание.

На база на него, ние ще определим цена, ще изготвим стратегия и ще стартираме работа по изграждането на уеб проекта. Ако търсите по-сериозно и мощно представяне в Интернет, в това число, SEO оптимизация, соушъл медия маркетинг и други услуги от сектор Дигитален маркетинг, то можем заедно да обсъдим и тях, в детайли.

 

Защо Ви трябва дигитална агенция с опит?

Истината е, че дизайнът на сайтове, структурата и кодът, трябва да отговарят на редица изисквания от ЕС, като например, сайтът да е с риспонсив дизайн, цветовете да са утвърдените от съответната комисия, структурата и визията да бъдат спрямо политиките за структуриране и създаване на подобни уеб ресурси и много други.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Актуална SEO стратегия

Ние знаем, можем и сме готови да Ви съдействаме.

 

Защо е нужно и SEO, освен сайт?

Един сайт, без мощно SEO, трудно може да бъде намерен в Интернет пространството. Той ще съществува, но няма да бъде ефективен. Нашата визия е проста. Освен създаването на даден сайт, ние му правим и SEO оптимизация, за да може той да придобие челни позиции в Google. Благодарение на това партньорите, страните, участващи в проекта, както и обикновените читатели по-лесно могат да го открият в глобалната мрежа Интернет.

Цени за уеб дизайн и SEO

Тук е мястото да споменем, че почти всеки проект, когато се пише, в него се залагат средства за уеб сайт. Нашият съвет е да отделите около 10 – 20 % от приходите за уеб обслужване. Не за друго, а защото днес, благодарение на Интернет можете да предоставите ценна информация, именно на подобен уеб сайт. Средствата ще трябват за сървъри, за хостинг, за домейни, за създаването на спомагателни сайтове, за техническо обслужване, както и за SEO оптимизация.

Финални думи

Доверявайки се на нас, ще получите готов продукт, който ще представи подробна информация за дейностите, ще бъдат отразени събития, срещи, семинари, конференции, както със снимков, така и с видео материал, както и ще можете да разчитате на медийно отразяване за успешно приключил проект. Нашият екип разполага с електронни медии, които издават сертификат за отчитане на приключил проект. Работим и с партньори, което означава, че освен заделен бюджет за сайт, спокойно можете да заделите и за отразяване на проекта.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Прехвърляне на база данни от един CMS към друг

 

Препратки с полезно съдържание, които Ви препоръчваме

Публикацията е актуализирана на 2020/12/10 11:36:22 AM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
product image
Средна оценка
5 based on 6 votes
Марка
W-SEO.com
Продукт или услуга
Сайт за EU проект
Цена
EUR 800

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *