Редизайн на сайт и промяна на структурата за по-добро класиране в търсещите машини

Редизайн – варианти, чрез които да как да направите вашия проект още по-добре изглеждащ, както и да се класира на предни позиции в Гугъл.
Няколко са важните аспекта, що се касае до редизайн на сайт, на първо място – външният вид.

ПРОМЯНА НА ИНТЕРФЕЙСА
Редизайн на сайта означава промяна на външния вид, която засяга само дизайна на сайта, докато структурата на интернет проекта, неговото текстово съдържание и системата за контрол могат да останат същите. Предлагаме да направим адаптивен интерфейс, адаптивно оформление, както и да отделим сериозно внимание на мобилната версия.
ЧАСТИЧНА МОДЕРНИЗАЦИЯ
Оптимизиране и замяна на графични елементи от интерфейса с цел по-бързо зареждане, по-прилежен вид, както и по-лесната употреба от посетителите, т.е. извършва се частична модернизация на сайта, докато системата за управление, основната текстова и графична информация не е засегната.
ПЪЛНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ
Пълна модернизация и преструктуриране на проекта – замяна на дизайна, обработката и модифицирането на структурата, свързване на нова система за управление, прехвърляне към WordPress, писане на нови текстови материали за уеб ресурси. В този случай SEO оптимизацията е засегната и позициите в търсещите машини се промени в положителен аспект .
КОРПОРАТИВНА ИДЕНТИЧНОСТ
Идентичността е набор от елементи на корпоративната идентичност на компанията. Когато обновяваме корпоративния стил, можем да говорим за промяна на логото, коригиране на корпоративните цветове, замяна на основния шрифт. Освен това трябва да се погрижите за визуалната гама от рекламни печатни продукти и подобряване на бранда, като цяло.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Изработка на сайт

РЕДИЗАЙН И ПРЕСТРУКТУРИРАНЕ НА СЪЩЕСТВУВАЩ САЙТ, или СЪЗДАВАНЕ НА ИЗЦЯЛО НОВ САЙТ, това е важен въпрос, който касае потребителите, и на който ще дадем ясен и точен отговор…

Необходим е редизайн на уебсайта, преди проектът да престане да се справя с неговите функции. Т.е., ако функционално Ви обезпечава, не е нужно да се преминава към изцяло нов проект.
Без да позволявате екстремни ситуации, извършвайте периодични промени. Качеството на ресурса, посещаемостта до голяма степен зависи от настоящата работа на сайта. Ако това не се вземе под внимание, тогава вместо лесна актуализация можете да създадете сайт от нулата.
Много е важно фирмата, която ще Ви прави сайт или редизайн да е в час с новите тенденции, да знае как да структурира кода така, че да се класира сайта добре в търсачикте и лесно да изпревари конкуренцията.

ЗАЩО ДА НАПРАВИТЕ РЕДИЗАЦИЯ НА САЙТА?

Основни причини за редизайна на сайта:

остарял софтуер;

увеличаване на използваемостта на сайта;

промяна на корпоративната идентичност;

промяна на собственика на сайта.

В контекста на широкото използване на системите за управление на съдържанието за създаване на уебсайтове, теоретично, промяна в дизайна не трябва да бъде катастрофално събитие, а дейност, чрез която структурата няма да се промени, освен ако това не е силно наложително.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Google оптимизатор или SEO фирма? А може би е добре да наемем служител?

Освен с редизайн, фирмата може да Ви обезпечи, поемайки месечна поддръжка. За това научете от тук

Можете да поръчате редизайн/създаване на нов сайт на телефон 088 999 62 62, или на e-mail: office at w-seo.com

 

Следните материали могат да Ви бъдат изключително полезни:

Публикацията е актуализирана на 2019/04/25 10:03:40 AM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
product image
Средна оценка
5 based on 14 votes
Марка
VISEO
Продукт или услуга
Редизайн на сайт

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *