Изгодно изграждане на сайтове

Ако Вашата фирма има нужда от уеб сайт, то тогава сте на правилното място …

 

Направата на уеб сайт за вашия бизнес е възможно да се превърне в една от най-правилните инвестиции, която някога сте правили. В края на миналата година се забелязва покачване на интернет потребителите в България, което води до някъде около четири милиона българи с достъп до интернет. Благодарение на вашият сайт, всеки един от тези четири милиона души може да е ваш клиент или съдружник.

Дизайн и редизайн на сайтове от VISEO

Няма значение дали притежавате голяма или малка фирма, вие не бива да пропускате възможността и вие да се “появите” в онлайн мрежата. Тридесет секундна реклама по телевизора ще ви излезе някъде между 3000 и 7000 лева, а рекламен уеб банер във някой уеб сайт, вероятно ще ви излезе от 30 до 100 $ за цял месец. Както сами виждате ползите от навлизане в тази сфера са големи.

Присъединяването на вашата фирма към сферата на интернет може да се превърне в доста печеливш ход, с помощта на който да се разрастнете и то доста. Притежаването на уебсайт ви дава достъп до много потенциални клиенти, които имат достъп до вашите продукти, а и възможността да станат част от вашия бизнес.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Какво НЕ трябва да правите, ако имате блог

SEO оптимизация на нов сайт

Всеки уебсайт се нуждае от SEO оптимизация, която да го избута към по-горни позиции в интернет търсачките. SEO оптимизацията може да включва уеб сайта да се изпрати в специализирани сайтове от следните типове: социални мрежи, директории за сайтове, директории за статии и други.

Освен оптимизация за търсачки, ще ви трябват уеб дизайн и хостинг. Както за самото изграждане на сайта е необходимо да наемете уеб дизайнер, така и за оптимизацията му е нужно да намерите специалист по оптимизация за търсещите машини. Ако желаете да направите всичко както трябва и се целите към качествени резултати, винаги наемайте специалисти. А относно хостинга е почти задължително да си плащате, освен ако не сте готови да си създадете, кофигурирате и поддържате сървър с денонощен достъп до ел. ток и много бърз интернет. Другият вариант е да си поръчате безплатен хостинг, но знайте че това никога не се препоръчва поради ниското им качество и липсата на надеждност. Компромисното решение е да се сдобиете евтин уеб хостинг с добро качество от някоя утвърдила се уеб хостинг фирма.

Финални думи

Да имате сайт в днешно време не е достатъчно. Трябва Ви популярен сайт, сайт, който да вдъхва доверие и да има читатели. Нашият екип от специалисти, дизайнери, програмисти и СЕО експерти ще Ви помогне да придобиете надежден и качествен сайт, при това в най-кратки срокове.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Основни етапи при изработката на уеб сайт

Днес, в началото на 2021 година почти всеки има сайт, но малко са тези, които имат популярен сайт. Позволете ни да Ви направим качетсвен сайт, сайт, който лесно да покори първите позиции на Google.

Последна актуализация: 06.01.2020 г.

 

https://w-seo.com/etapi_za_suzdavane_na_web_sait.html

Публикацията е актуализирана на 2021/01/06 10:24:16 AM – дигитална агенция Висео

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *