Изгодно изграждане на сайтове

Ако Вашата фирма има нужда от уеб сайт, то тогава сте на правилното място …

 

Направата на уеб сайт за вашия бизнес е възможно да се превърне в една от най-правилните инвестиции, която някога сте правили. В края на миналата година се забелязва покачване на интернет потребителите в България, което води до някъде около четири милиона българи с достъп до интернет. Благодарение на вашият сайт, всеки един от тези четири милиона души може да е ваш клиент или съдружник.

 

Няма значение дали притежавате голяма или малка фирма, вие не бива да пропускате възможността и вие да се “появите” в онлайн мрежата. Тридесет секундна реклама по телевизора ще ви излезе някъде между 3000 и 7000 лева, а рекламен уеб банер във някой уеб сайт, вероятно ще ви излезе от 30 до 100 $ за цял месец. Както сами виждате ползите от навлизане в тази сфера са големи.

Присъединяването на вашата фирма към сферата на интернет може да се превърне в доста печеливш ход, с помощта на който да се разрастнете и то доста. Притежаването на уебсайт ви дава достъп до много потенциални клиенти, които имат достъп до вашите продукти, а и възможността да станат част от вашия бизнес.

Всеки уебсайт се нуждае от SEO оптимизация, която да го избута към по-горни позиции в интернет търсачките. SEO оптимизацията може да включва уеб сайта да се изпрати в специализирани сайтове от следните типове: социални мрежи, директории за сайтове, директории за статии и други.

Освен оптимизация за търсачки, ще ви трябват уеб дизайн и хостинг. Както за самото изграждане на сайта е необходимо да наемете уеб дизайнер, така и за оптимизацията му е нужно да намерите специалист по оптимизация за търсещите машини. Ако желаете да направите всичко както трябва и се целите към качествени резултати, винаги наемайте специалисти. А относно хостинга е почти задължително да си плащате, освен ако не сте готови да си създадете, кофигурирате и поддържате сървър с денонощен достъп до ел. ток и много бърз интернет. Другият вариант е да си поръчате безплатен хостинг, но знайте че това никога не се препоръчва поради ниското им качество и липсата на надеждност. Компромисното решение е да се сдобиете евтин уеб хостинг с добро качество от някоя утвърдила се уеб хостинг фирма.

Финални думи

Да имате сайт в днешно време не е достатъчно. Трябва Ви популярен сайт, сайт, който да вдъхва доверие и да има читатели. Нашият екип от специалисти, дизайнери, програмисти и СЕО експерти ще Ви помогне да придобиете надежден и качествен сайт, при това в най-кратки срокове.

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *