Изработка на сайт за обяви

Изработка на сайт за обяви

Удобно е поставянето на обяви в Интернет на специализирана платформа за много потребители. Подобна услуга може да бъде печеливш бизнес не само в Варна или София, но и в цяла България като цяло, ако правилно подходите към развитието и популяризирането на портала.

Създаване на сайт за обяви или обновяване на съществуващ сайт

За да използвате правилно всички предимства при публикуването на обяви е необходимо да поверите работата по създаването на услугата на професионалисти.

W-SEO предлага изработка и пдръжка на сайт за обяви. Както сами можете да се досетите, самата изработка не е достатъчна. Трябва си и поддръжка, както за по-добро позициониране в Гугъл, така и за промени, които в последствие може да се наложи да се правят.

Изискванията към сайта за обяви могат да бъдат различни, така че за нас е изключително важно да имаме обратна връзка от клиента. Не е достатъчно само да направите поръчка и да очаквате готово решение. Ако искате да получите ефективен инструмент за вашия бизнес, предоставете на нашите разработчици необходимата информация. За да създадете портал за обяви, трябва да разберете каква информация трябва да бъде поставена.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Изработка на фирмени сайтове

Разработката на проекта започва с избора на концепция за обслужване, одобряването на техническите спецификации, сроковете за изпълнение и подписването на споразумение. Дизайнът се разработва, като се вземат предвид фирмените цветове и човешката психология. Всъщност работещ портал за обяви трябва да има най-простия и удобен дизайн. По принцип страниците на такава услуга са „ефирни“: бялото платно не е заредено с ненужни елементи на декора и текстови блокове – разглеждайки сайта, потребителят не трябва да се уморява. Само професионалисти могат да създават такива сайтове. В допълнение към разработването на ресурса, ние предлагаме допълнителна техническа поддръжка на проекта и ефективна SEO оптимизация.

Как да поръчате услуга за изработка на сайт за обяви

W-SEO.com предлага изработка на сайт за обяви и цялостна поддръжка на ресурса. За да поръчате разработка или да получите допълнителна информация, обадете ни се или попълнете формата за обратна връзка.

Препоръчваме Ви да прочетете и следните статии от сектор ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ:

Публикацията е актуализирана на 2020/06/07 6:18:10 PM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
product image
Средна оценка
5 based on 2 votes
Марка
W-SEO.com
Продукт или услуга
Уеб дизайн

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *