Създаване и администриране на сайтове от опитни специалисти

Създаване на популярен сайт

В днешно време всяка уважаваща себе си компания инвестира средства в онлайн присъствие. Отмина времето на инвестициите в имоти.

Най-често това е свързано със създаването на уебсайт и няколко акаунта в социялни мрежи като Facebook, Instagram, TikTok, Twitter, YouTube и други…

Специалистите по онлайн маркетинг добре познават потенциала на интернет аудиторията и възможностите този потенциал да бъде използван за успеха на конкретен бизнес.

В България все още има доста фирми, за които присъствието в Интернет е излишен лукс. За други – нещата се изчерпват със създаването на сайт, който поради нулевата оптимизация и реклама е почти без посещения.

Добро присъствие в Интернет

Уебсайтът не бива да бъде самоцел. Има няколко неща, които трябва да бъдат взети под внимание още при създаването му, а по-късно и при популяризирането:

  • За кого е предназначен? (Коя е целевата група, какво е характерно за онлайн поведението на потребителите от тази група. Каква е ценностната им система и как вземат решение за покупка? Какъв дизайн и каква функционалност биха ги привлекли и задържали на сайта?)
  • Какви цели се преследват? (Покупка на стоки или услуги, привличане на трафик, набиране на регистрации?)
  • Каква е конкуренцията? (Анализ на поведението на основните конкуренти в интернет, Как и къде се рекламират, Как са оптимизирали сайтовете си? Какви резултати са постигнали? Какви грешки са допуснали?).
СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Адаптивни уеб сайтове с интуитивен дизайн

Грамотният уебдизайнер никога не би пристъпил към създаване на сайт, без да си е отговорил на тези въпроси.

Проучването и анализът са важна част от процесите по създаване и развитие на даден сайт

На базата на резултатите от направеното проучване се изработват:

  1. Дизайн и потребителски интерфейс (ui ux дизайн), който да съответства на очакванията на таргет групата и да насочва към постигане на заложената цел.
  2. Функционалност на сайта, която да покрива всичко онова, което потребителите от таргет групата биха искали да могат да правят, поп
    адайки на са
  3. йта.
  4. SEO – Подбор на ключови думи, оптимизиране на текстовете в сайта, оптимизиране на линковете вътре в сайта, изграждане на мрежа от линкове към сайта, регистрация в търсачки, каталози, директории, социални мрежи.
  5. Стратегия за онлайн маркетинг: Избор на рекламни канали, Провеждане на кампании, Вирусен маркетинг в социални мрежи, Имейл маркетинг кампании и т.н.

Ние, екипът на W-SEO.com  следваме всички тези етапи, за да предоставим на клиентите си не просто красив и работещ, но и посещаван уебсайт. Често споменаване на клиенти, когато провеждаме срещи, че един сайт, дори да изглежда перфектен, ако няма аудитория, потребители, читатели, то сякаш не съществува. Нашата философия е да създаваме популярни сайтове и за нас ще бъде чест да развием и изградим Ваш проект.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Поддръжка на сайтове - какво трябва да знаете, преди да потърсите фирма за съпорт на уеб проекти?

Екипът на компанията може да администрира голям брой сайтове, ако притежавате мрежа от проекти, но не остава време и нямате капацитет да ги развивате.

Препратки с полезно съдържание, които Ви препоръчваме да почетете:

Публикацията е актуализирана на 2020/12/25 9:23:25 PM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
product image
Средна оценка
5 based on 1 votes
Марка
VISEO
Продукт или услуга
Създаване и администриране на сайтове
Цена
EUR 800

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *