SEO пакет за онлайн магазини за детски стоки (дрехи, играчки)

Професионална оптимизация на сайтове за детски играчки и бебешки дрехи

Едва ли има читател на W-SEO.com, който да не знае колко трудна и силноконкурентна област е тази с детските играчки и дрехи.

Именно при висококонкурентните ключови думи и фрази е необходимо да се подходи по специаен начин, със стратегия, която възможно най-скоро да доведе до добри позиции в търсачките.

Стандартизираното популяризиране на онлайн магазин за детски стоки (дрехи, играчки и т.н.) отнема месеци без резултат.

Чрез този пакет, собствениците на подобни онлайн магазини биха повишили оборотите си в пъти, но след първите шест месеца от евентуална съвместна работа.

Поради разнородността на диапазона е необходимо да се разшири семантичното ядро, като се добавят нискочестотни заявки към него, като се вземат предвид всички фактори, било то категории, видове стоки, геолокация на магазина, както и да се направи план, чрез който да се  набавят обратни връзки, тематични и висококачествени, така че сайтът да изпревари конкуренцията.

Ето и някой от важните аспекти, на които наблягаме, що се касае за електронни магазини за детски стоки и играчки:

 • SEO одит. Не започваме работа без одит. Било то кратък, или задълбочен.
 • Анализ на съдържанието. Съдържанието на продуктите. Изключително важен фактор. Вътрешното съдържание може значително да подобри класирането на сайта.
 • Анализ на настоящите обратни връзки и в случай, че установим лоши такива, то стартираме процедура по премахването им.
 • Проверка за това, как се индексира в търсещите машини, дали има наложени наказания, както и създаване на списък с препоръки към хората, обработващи  и качващи продуктите.
 • UI / UX Design – внимателно и детайлно тестване на настоящия магазин, в това число мобилната и desktop версията, и изготвяне на препоръки за оптимална работа при обработка на поръчки, правене на такива, изготвяне на реални покупки и др.
 • Други, спрямо конкретния случай.
СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Как да ограничите / премахнете линк, който смятате, че е злонамерен

Истината е, че Вашият онлайн магазин трябва да се открои, да се пригоди така, че да е лесен за употреба от обикновения потребител и същевременно да дава ясна и детайлна представа за продукта, който евентуално би бил закупен.

Изборът на CMS за онлайн също е от изключително важно значение. Не са единични случаите, в които мигрираме клиенти от една система към друга,  и резултатите не закъсняват.

Хостингът – също. И към днешна дата имаме запитвания от клиенти, имащи Facebook Page, и мислейки си , че имат онлайн магазин, качвайки продукти там, но това, сами се досещате, че не е онлайн магазин, а ползване на платформата за продажби. Естествено, и това е вариант за продажби, но е несериозен в лицето на клиентите, тъй като магазинът Ви трябва да изглежда прилежен, да вдъхва доверие, респект и същевременно да е добре структуриран.

По-горе загатнахме на какво наблягаме, а сега ще Ви представим и примерен SEO пакет за онлайн магазини за дрехи, като искаме внимателно да уточним, че той е примерен.

Сигурно повечето от Вас са забелязали, че публикувайки полезни SEO материали, ние не даваме най-важните и ценни тактики, похвати и съвети, а само загатваме за тях. Естествено, повечето експерти няма как да споделят с читателите си Ноу-хау, натрупаните знания, умения, изводи, до които са стигнали чрез месеци упорита работа.

Как сами да популяризирате онлайн магазин за детски стоки (дрехи, играчки)?
Ако нямате заделен бюджет за SEO, но имате интерес от подобни дейности, можете да опитате и сами да оптимизирате Вашият проект. За да направите това трябва да прочетете някой от важните съвети, както и да се запознаете с често допусканите SEO грешки, които да предотвратите. В предишни статии сме публикували доста интересни материали, които могат да Ви помогнат. Трябва да се запознаете и с платформите за работа с аналитични услуги, Google Analytics, Tyxo (ако все още го ползвате) и други системи за отчитане на метриките, потребителското поведение, bounce rate и други, както и да отделяте поне 2 часа дневно, за да постигнете до минимални резултати през първите няколко месеца.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  SEO анализ (одит) на сайт

Необходимо е да работите системно, възприемайки вътрешната, външната оптимизация, подобрявайки структурата на сайта и неговата използваемост – и отново с уговорката, че трудно ще получите дългосрочни резултати. Интегрираният подход към популяризирането на сайт в Google, а и не само, започва  одит на сайта и анализ на конкурентните ресурси.

След това е необходимо:

 • премахване на технически грешки и пропуски от сайта – дублирания на вътрешни страници, проблеми с зареждането и т.н .;
 • вътрешна оптимизация на всички страници за пълна съвместимост на сайта с търсачките;
 • създаване на всеобхватно семантично ядро, определяне на броя и качеството на целевите страници;
 • увеличаване на референтната маса, използване на рекламни статии, работа със социални мрежи, участия във форуми, публикации;
 • работа по привличане на посетители и управление на репутацията – включва контекстна реклама, ревюта за магазина, формиране на нейния положителен образ, информация за отстъпки и продажби и т.н.

Всичко това Ви изглежда трудно, специфично и отнемащо много време? Ние сме – екипът на ВИСЕО ЕООД!

Обобщено, SEO пакетът за онлайн магазин на детски стоки  включва:

 • SEO одит
 • Детайлен анализ на конкуренцията
 • Определяне на важните ключови думи и фрази, по които на по-късен етап да се работи
 • Изготвяне на линк билдинг стратегия
 • Подобряване репутацията в социалните канали
 • Local SEO
 • Ежемесечно отчитане
 • Следене на резултатите по вече определените, важни за клиента, носещи реални дивиденти ключови думи.
СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Ценни съвети за престижните директории за статии

Оптимизацията за търсачки при онлайн магазините за детски стоки и играчки крие своите специфики и изцяло се отличава от тази за автомобили, например. За да се гарантират задоволителни резултати, то SEO компанията трябва да разполага с много и качествен ресурс на тематиката, да има познания за самата философия на бизнеса, за спецификите му. Не ни остава нищо друго, освен да Ви поканим да се свържете с нас, за да дискутираме евентуално бъдещо сътрудничество.

Свържете се с нас по телефона (GSM 088 999 62 62) или като използвате формуляра на уебсайта, и ние ще ви кажем колко струва да популяризирате сайта на детските продукти, как работим и какво е включено в нашите услуги. Екипът на W-SEO.com предлага  богат избор от тарифни планове (с абонаментна такса, започваща от  250 лева на месец).

Следните материали могат да Ви бъдат изключително полезни:

Публикацията е актуализирана на 2019/05/24 9:03:36 AM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
product image
Оценка
1star1star1star1star1star
Средна оценка
5 based on 8 votes
Марка
W-SEO.com
Продукт или услуга
SEO за онлайн магазини за детски стоки
Цена
BGN 250

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *