Ефективни SEO пакети за адвокати и юристи

Какво означава ROI? ROI от английски език „return of investment“ в превод на български означава възвращаемост на инвестицията.
СНИМКА: SHUTTERSTOCK Какво означава ROI? ROI от английски език „return of investment“ в превод на български означава възвращаемост на инвестицията.

Конкуренцията и в правните услуги, както в повечето други, в България е огромна, но съществува начин, чрез който да бъдете над конкуренцията! Един от начините е, да се доверите на SEO агенция, която да подобри класирането в търсещите машини по интересни и тръсени ключови думи!

Правните фирми предлагат редица услуги, в това число:

 • Изготвяне на договори.
 • Обслужване на чуждестранни клиенти, решили да правят бизнес в България.
 • Изграждане на правни рамки.
 • Подготвят документи за обществени поръчки.
 • Регистриране, сливане и придобиване на дружества.
 • Наследствено и семейно право.
 • Правна защита, наказателно право .
 • Всякакъв друг тип право.

Както сами можете да се уверите, дейностите на правните компании са разнообразни, но и изключително важни.

Клиентите, в повечето случаи, няма как да подадат дадени документи, да извършат дейност, без да потърсят съдействието на юрист. Точно тук идва и важното предимство от това, да сте на предни позиции в търсачките, предимно в Google, тъй като често клиентите не знаят към кой персонално да се обърнат, нямат обратна връзка към правна компания или адвокат, и разчитат на Интернет пространството.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Защо SEO оптимизацията на сайт е важна за бизнеса

Чрез ефективна SEO стратегия, чрез подобряване позициите на Вашият сайт, то лесно можем да направим така, че клиентите, когато потърсят дадена услуга, да попадат именно на Вас,  следователно клиентите Ви биха се увеличили драстично.

Пакетът за правни компании и юристи включва:

 • Анализ на съществуващ сайт, или направата на нов, в случай, че човекът / компанията не притежава такъв.
 • Определяне на важните ключови думи, касаещи компанията.
 • Изготвяне на план за действие, както и подготвянето и разпространението на рекламни материали онлайн.
 • Поддръжка на социални канали
 • Подобряване отзивите в социалните мрежи и в Googlе.
 • Индивидуални услуги, в съответствие с изискванията на клиент

Като компания за дигитален маркетинг, оперираща в най-различни области, не случайно сме насочили настоящата статия към адвокатски кантори, тъй като във времето сме работили с редица такива. За да е по-лесна комуникацията е изключителн важно да опредилите бюджет за SEO, който да е на месечна, или на годишна база, който бюджет ще бъде изразходван на 100 % рационалн от нашите маркетингови специалисти.

И така, какъв е правилният бюджет за вас? Това зависи от вашите цели и всъщност е процент от целевите ви брутни приходи. Ето защо винаги започвате да планирате с целите си.

В предишни публикации сме давали примери, както и сме определяли примерен процент от брътните приходи, който е между 5  и 20 %.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Локално SEO София: Обслужване на клиенти, опериращи в Лозенец, Витоша, Центъра, както и други части на град София

Минималният бюджет,  с който компанията може да се заеме и да обслужи Вашата компания е 500 лева месечно.

Самият бюджет е процент от целевия растеж, но има правило, което гласи: ако искате да увеличите приходите си до 100 000 лв. годишно, това означава, че годишно ще трябва да отделите поне 7000 лева за тази цел.

Причината за това е, че индустрията е силно  конкурентна, а конкуренцията Ви ясно си дава сметката, че трябва да Ви превъзхожда. Е, уважаеми собственици на компании за правни дейности, време и Вие да проявите креативност и да се доверите на опитния екип, който знае как да класира фирмата Ви на по-предни позиции.

И така, какъв е абсолютният минимум, който трябва да похарчите за маркетинг, ако искате поне да продължите да се показвате на предни позиции в резултатите, е 500 лева месечно.

Бъдете предпазливи от маркетинговите агенции, които ви казват, че за 100 лева ще Ви класират на първите 10 позиции в Гугъл. Това емперически няма как да стане по силноконкурентните думи. Може да стане по дума, която е името на Вашата фирма, но тези резултати съвсем няма да са задоволителни за Вас, тъй като няма да доведат до реални клиенти. Споменавайки бюджет, няма как да пропуснем ROI  – понятие, което означава „return of investment“ в превод на български – възвращаемост на инвестицията. При SEO оптимизацията ROI е с изключително висок процент, при това в дългосрочен аспект.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Как се изчислява ROI на SEO кампания

Може би е време да споменем, че е време да поискате оферта, както и индивидуален пакет?

Ако сте сигурни и вярвате, че силата на дигиталния маркетинг е огромна, то можете да се свръжете с нас на имейл office@w-seo.com и да поискате оферта.

 

 

Публикацията е актуализирана на 2022/12/03 1:03:12 PM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
Оценка
1star1star1star1star1star
Средна оценка
5 based on 7 votes
Марка
W-SEO.com
Продукт или услуга
SEO за адвокати
Цена
BGN 500

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *