Сайтът – мощен инструмент за привличане на клиенти

Уеб дизайн и SEO оптимизация
SEO оптимизация на сайт от Viseo LTD

Сайтът като инструмент за увеличаване на продажбите

При създаването на сайт е важно да се вземат предвид три основни фактора, а именно:

Тематиката

Изключително важно е да подберете точната ниша, точната тематика, за да се представите в най-добрата си светлина. Например, ако сте експерт в една област, то направе сайт именно на тази тематика, но го направете перфектен. Не се разводнявайте, т.е. не създавайте сто сайта на една тематика, направете един, но качествен.

Целевата аудитория

Още на ниво „ПРОЕКТИРАНЕ“ трябва внимателно да обмислите аудиторията, към която ще се насочите на по-късен етап, когато сайтът Ви стане готов, без значение, дали W-SEO.com ще Ви го изработи, или друга дигитална агенция. Помислете и върху това, как да насочите правилното търговско послание на специфична група от потребители, най-вече такива, които са с висока покупвателна способност.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Прехвърляне на база данни от един CMS към друг

Интернет промотирането

Уеб дизайн и SEO оптимизация от дигитална агенция W-SEO.com

Под интернет промотиране имаме предвид интернет реклама, SEO оптимизация, в това число ползване на PPC, линк билдинг, контент маркетинг, соушъл медия маркетинг и т.н.

Определете си месечен бюджет за Интернет представяне и действайте смело! Насочете огромен ресурс в областта на търсещите машини.

 

Нека го кажем така, почти всеки от нас, ежедневно, ползва търсещи машини. Било то Google, Bing, Yahoo, търсачката на Тик Ток и други, то всеки един от нас търси. Свикнахме  с това и благодарение на търсачките нещата стават много по-лесни, както в ежедневието, така и при развитието на сериозни, глобални, мащабни проекти.

Любопитно е да кажем още, че до 80-90% от аудиторията на всички сайтове идва от търсачките, идващи от потребители, търсещи информация.

Разработването на добри сайтове допринася за:

Увеличение на продажбите. Интернет технологиите правят възможно създаването на огромен магазин, дори ако компанията изобщо няма търговски площи. Сайтът ще помогне за увеличаване на продажбите на компанията по два начина: чрез допълнителни продажби директно от сайта и чрез увеличаване на общите продажби, дължащи се на купувачи, дошли след посещение на сайта на компанията.

Своевременно предоставя информация на клиентите

Сайтът е единственият рекламен носител, който ви позволява да правите обществено достъпна информация за цени, отстъпки, нови продукти и т.н. в рамките на няколко минути, без да се ограничава с количеството информация.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Уеб дизайн - тенденции

Формиране на имиджа на компанията

Наличието на уебсайт е необходим атрибут на бизнеса, който ще позволи на малка компания да изглежда като голяма корпорация.
помага за намирането на нови бизнес партньори. Сайтът ще предава информация за компанията на повече потенциални клиенти от всяка реклама в медиите и ще разшири границите на вашия бизнес.

Намаляване на разходите ви

Наличието на собствен уебсайт в Интернет ви позволява значително да намалите броя на печатните рекламни материали, а в някои случаи напълно да изоставите скъпата реклама в медиите.

Повишаване ефективността на рекламирането на вашите продукти

Сайтът е единственият рекламен носител, който е достъпен за потребителите 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината.
увеличаване на печалбата от продажби. Създаването на уебсайта на компанията ви позволява да увеличите печалбата от продажби чрез увеличаване на обема на продажбите чрез уебсайта чрез привличане на нови клиенти и постигане на намаляване на разходите.

Намалени рекламни разходи и поддръжка на търговски и складови площи, разходи за работа с клиенти

Вашият сайт се превръща в универсален консултант, който ще може да разкаже на клиента за предлаганите услуги и продукти повече от всеки мениджър. Сайтът ще работи денонощно и няма да изисква големи и постоянни инвестиции.

Следните материали могат да Ви бъдат изключително полезни:

Публикацията е актуализирана на 2022/01/20 7:51:17 AM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
product image
Средна оценка
5 based on 8 votes
Марка
W-SEO.com
Продукт или услуга
Изработка на ефективен фирмен сайт
Цена
EUR 600
Product Availability
Available in Stock

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *