Относно популяризирането на уебсайтове

Популяризиране на сайт, цени за SEO оптимизация

Защо е добре да наемете добри  SEO специалисти

Когато създаваме уебсайт, попълвайки го със съдържание, ние преди всичко мислим за потребителя и търсачката. Интересуваме се от SERP и как потребителят ще оцени външния вид на сайта (дизайн на уебсайта), ще възприеме словесната информация (ключовите думи, които се открояват и са на видно място).

Всъщност само професионалистите ще могат да ви посъветват за всички нюанси, които влияят върху ефективната SEO оптимизация. Така че популяризирането на уебсайтове не е едностранно, трябва еднакво сериозно да работите както с външни, така и с вътрешни фактори на SEO оптимизиране. От тук идва и степентта на сложност при SEO процесите, както и необходимостта от намеса от специалисти, опериращи дълги години в областта на търсещите машини.

Така например, външните фактори включват цялата работа, свързана с увеличаване на броя качествени връзки  (закупуване на връзки към SAPE) и поставяне на публикации в „статии“, а вътрешните фактори включват работа, свързана директно със съдържанието на сайта (съставяне на основни ключови думи, писане на текстове с включени ключови думи, преписване на мета тагове, създаване / актуализиране на карта на сайта и др.).

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  SEO тенденции за 2019 година

Освен това, работата по интегрираното популяризиране на сайтове включва систематичен мониторинг на трафика на сайта и аудиторията и мониторинг на позициите на сайта в търсачките.

SEO оптимизиране на сайтове за София

Цени за SEO

Цени за месечно обслужване

Разходите за услуги за SEO оптимизация обикновено се формират въз основа на разходите за бюджета на, плюс разходите за работата на оптимизатора и SEO копирайтъра (50%) са включени тук, или разходите се обсъждат по споразумение. Бюджетът за ефективно SEO се изчислява в рамките на 1-2 работни дни, в зависимост от натовареността на уеб студиото, към което сте се насочили.

Ние, нашият екип, когато получим запиване за SEO оптимизация, то предлагаме решение в рамките на 24 часа.

Линк билдинг цени

Относно цените и ценообразуването за Линк билдинг, то една огромна част от SEO бюджетът Ви трябва да ходи за линк билдинг, за набавяне на качествени, релевантни връзки. Останалата, както по-горе споменахме, трябва да ходи за копирайтър. Естествено, за програмисти, които да следят и оптимизират кода на сайта, също ще трябва да се отдели от бюджета.

 

Цени за месечна поддръжка

Когато сайтът Ви постигне добри резултати, е време да помислите и за задържане на позициите на предните места в SERP.

Цената за месечна поддръжка варира от 400 лева месечно, като може да стигне и до около 10 000 лв., в зависимост от изискванията.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Цени за SEO оптимизация

 

Финални думи

Ако кажем, че нямате време за губене, а е важно да започнете възможно най-скоро със SEO оптимизация на Вашият сайт, съвсем няма да сбъркаме. Без значение, дали ще поверите тази част от дигиталния маркетинг на агенция Висео, или ще изберете друга такава.

 

Ако печелите от онлайн, то една сума обезателно трябва да реинвестирате, за да запазите темпа, както и да увеличите органичния трафик.

Популяризирането на сайт е ключов етап, особено когато сте стартиали комерсиален сайт, сайт за търгови онлайн, или бизнес услуга, която очаква своите клиенти.

Публикацията е актуализирана на 2020/12/11 8:33:25 AM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
product image
Средна оценка
4.5 based on 14 votes
Марка
ВИСЕО ЕООД
Продукт или услуга
Цени за СЕО

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *