Оптимизация на сайт за Google

Лъскавият сайт е безполезен, ако хората не знаят къде да ви намерят. Дали вашият сайт е в горната част на резултатите  на Google, зависи от това дали знаете как Google го индексира, или иначе казано, дали знаете как работят търсачките, и в частност, как работи Гугъл. Тъй като само инженерите, работещи в Google, знаят отговора, от нас зависи да мислим как работи и това, което знаем, че не работи.

Оптимизация за търсачки за Google
Първо трябва да знаете какво точно ще правите на вашия сайт, така че Google правилно да разпознае и класифицира вашия сайт, това е първата стъпка за постигане на високи позиции в Google. Интернет маркетинг SEO, и по-специално, Google SEO е ключов момент в разработване на вашия сайт. По-лесно е да направите сайта по-лесен за разбиране за Googlebots. Тогава е по-вероятно да получите първо място в индекса на Google. Google маркетинг е отговорът на вашия въпрос.

Google, търсачка № 1 в света
Ако стигнете до този сайт, най-вероятно сте го намерили с търсачка и вероятно това е Google. Понастоящем Google доминира на пазара на търсачките отчасти поради своите резултати и по-важното заради „неподправения“ вид. Ако посетите Yahoo или MSN, има толкова много информация, че лесно може да затрупа типичен потребител.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Как да избегнем бан на сайт

Стойност на горната позиция на Google
Какво бихте направили, ако бяхте на едно от първите места в индекса на Google за най-популярните си ключови думи? Давате ли си сметка, че много милионери направиха богатството си, като имаха най-високия ранг на Google? Google е най-популярната търсачка в света и няма никакви признаци, които да показват спиране на работата й в близко бъдеще. Пробивът на върха в Google трябва да бъде част от вашата маркетингова стратегия.

Защо е толкова трудно да получите първо място в Google?
Не е трудно да се получи, знаейки какво да правим! Отнеха ми години на опити и грешки и много, много грешки, но след като започнах да наблюдавам какво се случи и какво не, най-накрая попаднах на „тайните“ за получаване на високи оценки от Google. Маркетингът на търсачките на Google е процес, който ще даде място на вашия сайт.

Първата тайна на Google? Тук няма тайна!
Не се заблуждавайте от компании, които твърдят, че имат „секретна програма“ или нещо друго, за да получат най-високите позиции в Google. Можем да Ви кажем  само едно: Google има повече от 1000 алгоритми за определяне на позициите на ключовите думи. Нещо повече, тези алгоритми биват активирани с низ, на ротационен принцип, което автоматично означава, че няма как софтуер, или няма вълшебно копче, с което, натискайки го, да бъдете в топ 3 на желаната от Вас дума, или фраза.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Ръководство за SEO на изображения

Всичко е аналитично мислене, качествено съдържание, много добра структура, мощни сървъри, добър екип, в това число и експерти по SEO копирайтинг, маркетинголози, дизайнери, линк билдъри и много други.

Следните SEO статии могат да Ви бъдат от полза:

 

Публикацията е актуализирана на 2020/10/02 2:28:39 PM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
product image
Оценка
1star1star1star1star1star
Средна оценка
5 based on 5 votes
Марка
W-SEO.com
Продукт или услуга
Оптимизация на сайт за Google

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *