Коя система за управление на съдържанието да ползвам за онлайн магазин?


Ако и Вие сте уеб издатели, но нямате ресурси, екип, за разбаротка на собствена система за управление на продукти, или иначе казано – електронен магазин, то можете да се доверите на някоя от популярните CMS за тази цел.
На първо място препоръчвам да ползвате WordPress съвместно с инструмент за продуктов каталог. Един от най-популярните е WooCommerce. При това, този модул е напълно безплатен.

WooCommerce е безплатно разширение за електронна търговия, което ви позволява лесно да продавате всичко. С безпроблемната си интеграция с WordPress, WooCommerce е най-използваното решение за електронна търговия, което предоставя пълен контрол както на собствениците на електронни магазини, така и на разработчиците.

С безкрайната си гъвкавост и достъпа до стотици безплатни и платени WordPress разширения, WooCommerce задвижва 30% от всички електронни магазини – повече от всяка друга платформа.

Друго популярно решение, поне за България, това е чрез платформата Opencart. Тя е безплатна, но съществуват им ного платени прилжения, модули, теми, чрез които можете да направите онлайн магазин с функционалност, спрямо изискванията на клиентите.

Съществуват и други решения за уеб сайт за електронна търговия. Често ни задават въпроси от рода на „Коя CMS е най-лесна за сайт на магазин?“…. Тук е мястото да споменем, че Prestashop е също много лесна и популярна платформа за Вашият магазин. Magento и ZenCart са последните предложения за Вас, читателите на Висео ком.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Защо WordPress е най-популярната платформа за нови сайтове

Екипът на ВИСЕО ЕООД извършва инсталация, конфигурация и поправка на повредени CMS, месечна поддръжка с обновяване на съдържанието и актуализиране.
Можете да се консултирате с нас, за да изберете най-точната платформа, тази, която ще Ви служи дълго време.

Публикацията е актуализирана на 2019/02/20 8:57:12 AM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
product image
Оценка
1star1star1star1star1star
Средна оценка
4 based on 6 votes
Марка
W-SEO
Продукт или услуга
Инсталация и настройка на CMS
Цена
BGN 600

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *