Работещи техники за висококачествен линк билдинг

Линк билдинг България
Понятието „линк билдинг“ се отнася предимно до методи и техники за набавяне на обратни връзки (препратки) към даден сайт.

Изграждане на връзки – по-добър линк профил

Изграждането на връзки винаги е било важна част от алгоритмите на търсещите машини. Днес  все още е един основните фактори за добро класиране.
Нееднократно сме заявявали на наши клиенти, че търсещата машина Гугъл разполага с хиляди алгоритми, заложени и работещи на ротационен принцип. Естествено, за да се достигне до този извод трябва много опит.
Е, днес, в четвъртото тримесечие на 2017 година линк билдинг стратегията и процесът по набавяне на линкове към Ваш проект все още е водещ параметър за по-добро класиране. Причината, поради която декларираме това е, че повечето сайтове, класирали се в топ 3 по силно конкурентни думи и фрази са с много връзки, които ги сочат. Колко е това много? Много Sitewide линкове, много с атрибут Nofollow и много линкове от изображения, банери и други, т.е. микс от различни връзки.
Как би трябвало да изглежда вашата линк билдинг стратегия? Според нас тя трябва да е разнообразна и дългосрочна. Най-лесно е, когато определите бюджет, седмичен или месечен. Цикличност при набавяне на линковете е желателно да се избягва. Прекаленото много линкове в кратък срок също не е допустимо да се поставят. Особено ако сайтът Ви е нов.
Примерна конфигурация за сайт, който е доказал се във времето пред търсещите машини и пред аудиторията, много популярен, посещаван от стотици хиляди месечно би изглеждала по следния начин:
Ежедневно добавяне по два – три изходящи линка не са проблем.
Нов сайт може да го „линквате“ веднъж седмично. Под нов се има предвид сайт, който е пуснат преди седмица, две, месец, три месеца.

За нас, екипът на Viseo, нов сайт е този, който е на под шест месеца.

Добри техники за линк билдинг за Гугъл България

Работещи техники за линк билдинг

Често ни питат и кои са най-добрите техники за линк билдинг днес?

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  SEO семантично ядро - ключови думи

Краткият отговор е – линк, добавен в дълъг текст, добре написан, в тематичен сайт. Звучи трудно, но това е най-доброто решение.

Преди да потърсите обратна връзка за сайта си, трябва да дадете на хората основание да Ви цитират, затова създавайте интересно и уникално съдържание и се стремете то да достигне до голяма аудитория, от която повечето да ползват Ваш материал и да го цитират.
Ако започнете да получавате органични препратки от други сайтове, това е доказателство за истинската стойност на Вашето съдържание. А днес съдържанието е изключително важно.
Алгоритъмът на Google стана толкова напреднал, че всъщност може да открие качеството на съдържанието Ви. Вече не е достатъчно просто да се пишат дълги публикации. Те трябва да са грамотно написани и задължително да присъстват графични елементи.

Линкове от социални мрежи също са добро решение. Споделяйте новото съдържание в социалните мрежи.
Постоянството е много важно! Ако работите осърдно и с много старание, резултатите ще дойдат.

Линк билдинг

Обобщение на статията, касаеща изграждането на линкове и по-добър линк профил на сайт

Създайте си тематични, спомагателни сайтове. Развийте и тях. Не бързайте да поставяте препратки в тях към основния сайт. Оптимизирайте ги! Наемете добър SEO копирайтър и планувайте дългосрочна съвместна работа. Старайте се да публикувате качествено съдържание поне през два дни! Бъдете постоянни и нещата ще се получат.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Линк билдинг - 5 начина за увеличаване на авторитета на домейна

 

Ако желаете по-добро класиране за Вашият сайт, но нямате актуално решение, то можете да ни потърсите на телефон 0889996262!!!

Статията е публикувана с начална дата (20.10.2017 12:09:05), но е актуализирана на (21.08.2021 г., с последна актуализация 08:08 часа).

Следните материали могат да Ви бъдат изключително полезни:

Публикацията е актуализирана на 2022/12/20 9:37:42 AM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
product image
Оценка
1star1star1star1star1star
Средна оценка
5 based on 21 votes
Марка
W-SEO
Продукт или услуга
ЛИНК БИЛДИНГ
Цена
BGN 400
Product Availability
Available in Stock

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *