Ще ми бъде ли наказан сайта, ако закупя линкове?

Все повече клиенти ни задават въпроси от рода на „Ще ми бъде ли наказан сайта, ако инвестирам в качествени линкове…?“ и естествено, сега ще дадем нашето виждане на нещата.
Ако закупите линк от сайт, който линк е в различна област от Вашата, то има вероятност сайтът Ви да бъде наказан и следователно да изпадне в по-долни позиции на търсачките. Друга грешка, която често неопитните потребители и собственици на сайтове правят е, че прекаляват, пренасищат сайта с линкове, които да го сочат. Съществува неписано правило, което експертите знаем, че не един линк от вътрешна страница към Вашата е достатъчен на два, три, четири, че дори седмица. Вярно е, бавно става добрият линк билдинг, но ако желаете качествен резултат, при това В ДЪЛГОСРОЧЕН АСПЕКТ, то това е решението.

Ставали сме свидетели на какви ли не коментари от страна на собственици на сайтове, някой от които са ни спеделяли, че за една седмица са постигали първа позиция в Гугъл, при това с „изсипани“ хиляди линкове. Чисто теоретично е възможно, при подобна схема сайт да заеме първа позиция, но въпросът е колко време ще бъде там… Естествено, на този въпрос можете да си отговорите сами.

Ние сме на Ваше разположение за успешна линк билдинг стратегия. Разполагаме с много ресурси и можем да Ви помогнем да класирате сайта си на първа страница в Google.bg !!!

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  SEO стратегия за собственици на заведения

Публикацията е актуализирана на 2019/02/20 9:11:59 AM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
product image
Оценка
1star1star1star1star1star
Средна оценка
5 based on 8 votes
Марка
W-SEO
Продукт или услуга
Линк билдинг
Цена
BGN 200

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *