Защо е нужно един сайт да бъде добре оптимизиран?

Защо е нужно един сайт да бъде добре оптимизиран?
SEO оптимизация от дигитална агенция ВИСЕО

Защо е нужна SEO оптимизация на сайт?

Днес, все по-често се говори за SEO оптимизация, за интернет реклама, за процеси, които да привлекат трафик, било то органичен, или платен такъв.

Екипът на Висео lTD често споменаваме на срещи с клиенти, че един сайт, ако не е оптимизиран, то той е почти незначителен, ненужен, неефективен.

SEO оптимизацията на сайт е толкова важна, колкото и създаването му, както и съществуването му.

SEO оптимизация – конкуренция  у нас

Любопитно е да споменем, че конкуренцията у нас, в България, както и навсякъде по света, е огромна. Следователно чрез SEO оптимизация Вие можете да изпреварите тези, които към този момент излизат пред Вас.

Тук идва и важното  – чрез SEO оптимизация на сайт можете да повишите класирането на сайтовете си и това да стане дългосрочно.

Какво предлагаме ние на клиентите?

Екипът на W-SEO.com предлагаме редица SEO стратегии, съобразени с тематиката на дадения онлайн магазин.

Промени в съдържанието
Текст. Ако първоначално не сте създали сайт с мисъл за SEO, тогава най-вероятно текстът трябва да бъде финализиран: направете го уникален, отговорете на въпроси на потенциални потребители, напълно разкрийте темата на страницата, напишете редица тематични статии, които биха могли да донесат насочен трафик.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Дигиталният маркетинг – гъвкавото средство за справянето с кризи по време на Covid-19

Търсачките може да не видят вашия сайт, че е с качествено, обновено съдържание, затова агенцията внимателно подбира семантичното ядро ​​и добавя информация за всички заявки към сайта.

В повечето случаи тази работа е включена в цената на SEO услугите. Има ситуации, когато трябва да направите много информационни материали, например за популяризиране на блог на медицински теми. В този случай писането на текста може да отиде в отделен бюджет.

Ние предлагаме съставяне на семантично ядро и работа по оптимизиране на заявки, които потребителите, Вашите бъдещи клиенти отправят, търсейки информация в Google.

SEO използваемост

Използваемост. Атрактивен дизайн, лесна навигация, интуитивен интерфейс – потребителите са активни на такъв сайт. Те прекарват много време в сайта, споделят съдържание, отбелязват страници и се връщат отново в сайта.

Ние, освен мощна работа по линк билдинг, кънтент маркетинг, предлагаме и  препоръки за подобряване на използваемостта, ваше решение е дали да ги приложите или не. Подобна работа може да бъде частично включена в цената на SEO работата, всичко зависи от техния брой и сложност, както и от бюджета на проекта. На практика се счита за абсолютно нормално да се направи работа по използваемостта за отделен бюджет.

Адаптация за мобилни устройства. Значителна част от трафика идва от мобилни устройства, така че търсачките са приятелски настроени към сайтове, адаптирани за мобилни устройства. Този артикул не е включен в цената на промоцията, тъй като това е отделна обемна работа на уеб специалист, а не на SEO специалист.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Уеб сайт - дизайн и популяризиране
Уеб дизайн и SEO оптимизация – услуги от дигитална агениця W-SEO.com

Обобщение на статията

По-горе разбрахте, че конкуренцията не спи, а действа, следователно и Вие трябва да се замислите, дали да наемете агенция за SEO оптимизация, или не.

Няма по-добра инвестиция, или поне ние не се сещаме, от тази,  която години наред ще Ви възвръща инвестираната сума, при това без да заплащате ежемесечни такси.

Ако всичко това ви се струва интересно, но още не сте се спряли на конкретна дигитална агенция, то можете да ни пишете.

 

Публикацията е актуализирана на 2022/02/20 12:36:25 PM – дигитална агенция Висео

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *