Изработка на сайтове, SEO оптимизация и поддръжка

Изработка на сайтове, SEO оптимизация и поддръжка
Изработка на сайт, който лесно да бъде популярен в Интернет ☎0889996262

Екипът на дигитална агенция Висео има удоволствието да Ви предостави една комплексна услуга, касаеща Вашето представяне онлайн в три основни направления, а именно:

 1. Изработка на сайт
 2. SEO оптимизиране на сайт
 3. Техническа и SEO поддръжка

Ако приемем, че ваш нов проект бъде разработен от програмисти, които имат опит и познания в дигитална среда, то можем да кажем смело и отговорно, че това е гаранция за по-лесна продължаваща работа по сайтовете Ви, тъй като експертите, които биха разработили проект за Вас знаят как да го структурират по начин, по който да се класира добре в търсачките.

Изработката на уебсайтове, SEO оптимизацията и поддръжката са взаимно свързани и важни елементи за успешната онлайн присъствие на всяка компания или организация. Ето как те могат да се случат комплексно.

Креативно обслужване в Интернет
Изработка на сайт, изработка на сайтове, уебсайтове, уебдизайн, уеб дизайнери, съдържанието на статичните уебсайтове, изработка на уебсайтове, изграждане на уебсайтове, видове уебсайтове ☏0889996262

Изработка на уебсайтове

Първата стъпка за успешното онлайн присъствие е да имате професионално изглеждащ уебсайт, който да отговаря на нуждите на вашата компания. Този сайт трябва да бъде добре структуриран, да се отваря добре от всякакви устройства и да представя Вас самите, в бизнес аспект, разбира се.

След това се разработва съдържанието на сайта, като се вземат предвид ключовите думи, които трябва да се оптимизират за търсачки. След като съдържанието е готово, започва се програмирането на сайта. Кодът, скоростта на зареждане, както и цялостната визия, вклучвайки и концепцията могат да изиграят ключова роля за Вашето добро представяне в Интернет пространството. Не забравяйте, че именно онлайн можете да представите възгледите си, при това по един блестящ начин.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Умните предприемачи инвестират в SEO оптимизация

Ето и важни етапи, на които да отделите сериозно внимание, преди да потърсите съдействие от наш представител:

 1. Избор на домейн име и хостинг. Трябва да изберете име за вашето уеб пространство и да наемете услуги за хостинг, които ще ви позволят да публикувате сайта си онлайн.
 2. Планиране и дизайн. Трябва да създадете концепция за дизайна на сайта ви и да планирате какво съдържание ще се публикува на него.
 3. Разработка. След като имате дизайн и съдържание, трябва да изберете подходяща платформа и да се доверите на екип от специалисти, които да разработят проекта Ви! Естествено, ако имате познания, време и енергия можете и сами да се справите с тази задача.
 4. Тестване. Накрая трябва да тествате сайта, за да се уверите, че всичко работи правилно и да гарантирате, че потребителите лесно ще навигират в него, удобно ще получат необходимата информация.

Важно уточнение! Ако сте в начален етап, още нямате концепция, наш служител може да ви напътства! Потърсете съдействие, без да се притеснявате!

Три в едно - изработка на сайт, SEO оптимизация и технически съпорт
Изработка на сайт, изработка на сайтове, уебсайтове, уебдизайн, уеб дизайнери, съдържанието на статичните уебсайтове, изработка на уебсайтове, изграждане на уебсайтове, видове уебсайтове

SEO оптимизация на сайтове

В официалната страница на дигитална агенция Висео сме писали стотици, буквално стотици статии, касаещи SEO оптимизирането на сайтове, но сега ще наблегнем на най-същественото! Естествено, ако имате време да се запознаете в детайли с SEO, то прочетете статиите от тази категория.

SEO оптимизацията е процес, който включва оптимизиране на сайта ви, за да присъства напред в търсачки като Google, Bing и други. Някои от стъпките, които можете да направите за SEO оптимизация на сайта ви, включват:

 1. Избор на правилни ключови думи. Трябва да изберете ключови думи, които са важни за вашата индустрия и които ще се търсят от потенциалните Ви клиенти и партньори. За тази цел е добре да се състави семантично ядро.
 2. Оптимизация на метатаговетe и подготвяне на SEO оптимизирано съдържание. И тези техники, макар и базови, са много важни за добро представяне в Интернет.
 3. SEO на мултимедийно съдържание. Добре оптимизиране на изображения, видеа, инфографики и други.
 4. Конкурентен анализ.  Анализ на конкурентите и техните уебсайтове, за да се разбере какви техники за SEO оптимизация използват и какви са техните ключови думи. Това може да помогне за идентифициране на нови ключови думи и техники за оптимизация.
 5. Техническа оптимизация,и която се изразява в извършване на технически промени в уебсайта, които да подобрят скоростта на зареждане, индексирането на търсачките, структурата на URL адресите и други.
 6. Анализ на резултатите.  Следене и анализ на резултатите от SEO оптимизацията, включително позициите на ключовите думи в търсачките, трафика, израстването и спадането при различни актуализации на Google и други търсещи машини и много други.
СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Дигитална агенция - маркетинг и уеб сайт от Висео

Тези процеси могат да се извършват от SEO специалисти, които ще работят в тясна връзка с изработчиците на уебсайта.

Технически съпорт на сайтове
Технически съпорт на сайт ✆ 088 999 62 62

Техническа поддръжка на сайтове

Поддръжката на сайт включва редовното обновяване и поддръжка на уеб ресурса, обновяване на съдържание, графични елементи, както и следене на работата и отстраняване на технически проблеми, при настъпването на такива. Това може да включва добавяне на нови функции, регулярни  актуализации, регулярно съдържание за сайта и други подобни задачи. Поддръжката на уебсайта може да се извършва от специалисти в тази област. Тази услуга може да бъде на годишна база или еднократна, в зависимост от нуждите на клиента. Редовната поддръжка обикновено включва проверка за security актуализации и редовно добавяне на съдържание към сайта. Еднократната поддръжка може да включва поискане на помощ, когато има проблем с уебсайта.

Нашият екип, когато поддържа сайтове на клиенти, включва и SEO поддръжка, която касае запазване на настоящи позиции в търсачките и тяхното подобряване!

Комплексната изработка на уебсайтове, SEO оптимизация и поддръжка обикновено се извършва от една компания, която предоставя цялостно решение. Това може да гарантира по-голяма ефективност и оптимизация на разходите.

Финални думи

Клиентите могат да изберат компания, която предоставя услуги по изработка на уебсайтове, SEO оптимизация и поддръжка, или да наемат отделни специалисти за всяка една от тези области. Вторият подход може да бъде по-скъп, но може да позволи на клиента да избере специалист, който е най-добър за конкретната му нужда.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Изработка на евтин сайт

Ако се колебаете, то ние Ви предлагаме услугата 3 в 1, а именно изработка на сайт, SEO оптимизация и техническа поддръжка!

По този начин ще спестите от комуникация с различни хора, ще спестите време, енергия и разправии, които понякога могат да се задълбочат.

Уеб дизайнът е ключов елемент от изработката на уебсайт. Той трябва да бъде функционален, привлекателен за потребителите и да отговаря на бранда на клиента. Ако един сайт не е видим в търсачките, ако не достига до масовата аудитория, то той е безполезен! Именно и затова е добре да съчетаете първото с второто. А когато сайтът стане популярен, той без техническа поддръжка може да доведе до много загуби! Ето и защо е добре да имате компания под ръка ,която да може да реагира във всеки един момент. Това може да ви спести много разходи, време и нерви.

Публикацията е актуализирана на 2023/03/18 10:03:03 AM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
product image
Средна оценка
5 based on 24 votes
Марка
W-SEO.com
Продукт или услуга
Уеб дизайн, SEO оптимизация и поддръжка
Цена
EUR 900

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *