SEO стратегии за строителни фирми

SEO оптимизация на строителни фирми

SEO оптимизация за клиенти от сектор Строителство

Ако сте собственик, управител на строителна компания, но клиентите Ви са ограничени, а имате голям капацитет, то е време да помислите за по-добро представяне в Интернет, и в частност за SEO оптимизация.

В настоящата статия е представена SEO стратегия за класиране на предни позиции в търсещите машини, предназначена за клиенти, които са собственици на строителни компании.

 

Изграждането на добра мрежа от линкове (сателитни сайтове) , сочещи Вашият сайт гарантира много добри позиции, дори задминаване на конкуренцията. Преди няколко години изграждането на връзки беше просто и бързо, но през 2019 г. всичко се промени, тъй като този процес изисква творчество, постоянство, работа в мрежа, последователност и силни социални умения. Правилните стратегии са склонни да създават препратки и рейтинги чрез надеждни уебсайтове с висок авторитет в областта, в която е и Вашитя бизнес.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Уеб дизайн и SEO за клиенти от Благоевград на преференциални цени

Сега въпросът е как да получите или създадете висококачествени връзки към вашия домейн?

Отговорът е прост, използвайте правилните стратегии за създаване на връзки. Тук можете да прегледате  3 доказани метода, които са ефективни, а понякога дори безплатни.

Качествено съдържание

Редовно създавайте съдържание с подходящи теми и привлекателни заглавия.

По този начин можете да печелите връзки за дълго време, получавайки ги от блогове и сайтове с вашата тематика (това, за което Ви писахме по-горе).

Публикуване на рекламни статии в сходни на Вашите сайтове, в този случай – строителни такива

Публикуването на рекламни статии ще помогне за по-доброто класиране – ако използвате този метод разумно, можете да се уверите в доста добри резултати. Когато гостувате в блогове, попитайте собственика на сайта дали разрешава обратна връзка. Дори да позовете сайта си, без линк, пак си струва, тъй като и позоваванията биват отчитани. Естествено, статиите не бива да са по-кратки от 300 думи и да са абсолютно уникални.

Социални сигнали

Ако споделяте висококачествено съдържание с Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram или други отворени уеб сайтове, най-добре е да започнете с публикуване на съдържанието си. Понятието е познато като „социален сигнал“, и когато ботовете на търсещите машини установят, че има активност, насочен трафик към дадена публикация, към даден сайт, то това бива отчитано и се дава приоритет на сайта.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Евтина SEO оптимизация, при която бюджетът го определяте Вие

Лошо е, когато няма никакво движение към даден сайт. Например, представете си сайт Х, който е БИЗНЕС сайт, но с традиционните четири менюта „за нас“, „за контакти“, „партньори“, и „услуги“.

И в този сайт няма динамика, няма ново съдържание. Изключително трудно е подобен сайт да бъде класиран. Именно поради тази причина, структурата на сайта е изключително важна, но повечето SEO експерти, преди да пристъпят към ефективна линк билдинг стратегия, оправят или дават наставления за този паратемтър, т.е. подготвят сайта за получаване на обратни връзки.

Строителният бизнес крие редица специфики и екипът, който ще Ви прави SEO трябва да е доста добре запознат с този тип дейност. Именно поради тази причина подготвихме настоящата статия, да Ви загатнем, че ние знаем как, можем, имаме достатъчно ресурси да отговорим адекватно на Вас и да победим Вашата конкуренция в класирането на Google.

Е, по-горе получихте основна информация за набавянето на обратни връзки. Естествено, ние – екипът на W-SEO.com можем да поемем SEO-то на Вашият бизнес, ако се намирате в областта на строитлеството, кърти, чисти, извозва, или други сходни. Достатъчно е да потърсите оферта.

Настоящата статия е полезна за собственици на фирми, опериращи в  сектор Строителство, и по-специално в:

 • кърти, чисти, извозва;
 • полагане на изолация;
 • онлайн магазини за строителство;
 • обзавеждане;
 • мебелни компании;
 • ремонти на покриви;
 • вътрешни ремонти;
 • довършителни ремонти;
 • врати и щори;
 • алуминиева и pvc дограма;
 • полагане на мазилки;
 • лепене на плочки;
 • дърводелски изделия
 • много други.

Финални думи

Изключително голяма е конкуренцията в този отрасъл, затова е важно да си подсигурите предимство, започвайки работа още днес с дигитална агенция. Без значение е, дали ще се възползвате от нашите услуги, или ще се доверите на друга компания, предлагаща СЕО оптимизация, едно е важно да знаете, а именно – SEO оптимизацията продава.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Какво е най-доброто съотношение между Dofollow и Nofollow линкове ?

Пожелавам Ви успех и се надяваме статията да Ви е била полезна.

 

 

Разгледайте и тези материали, свързани с темата SEO копирайтинг:

Публикацията е актуализирана на 2021/03/15 8:44:11 AM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
product image
Оценка
1star1star1star1star1star
Средна оценка
5 based on 15 votes
Марка
VISEO LTD
Продукт или услуга
SEO на сайт за строителство
Цена
EUR 800

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *