Месечен SEO абонамент

Ефективно месечно SEO обслужване

Месечен SEO абонамент

Често клиентите се обръщат към компаниите, предлагащи професионални SEO решения, с въпроси от типа на „Кога ще бъда на първа страница?, „Има ли как за две седмици да се покажа на челните три позиции?“ и други подобни.

 SEO не е точна наука и често, дори при изпълняване на всички условия, резултатите могат да не бъдат налични в конкретния период, което от своя страна може да доведе до раздразнение у клиентите.

Именно и поради тази причина ние, екипът на VISEO LTD често даваме прогнозни резултати, приблизителни цефри, но рядко, да не казваме, че почти никога не казваме, че след определен период ще сте на точната позиция.

Съществуват редица условия, благодарение на които Вашият сайт да бъде класиран в топ резултатите на Гугъл.

За да се даде реалистична оценка на времето за популяризиране, е необходимо да се вземат предвид следните параметри:
1. Ниво на конкуренцията във Вашата област (ниша). Често се избират 10 основни конкурента, прави се детайлен анализ на тях и на база на този анализ се предприема конкретна тактика. След което се прави кратък план, който често съдържа следните параметри: референтна маса, използваемост на сайта, количество и качество на съдържанието, вътрешна оптимизация, поведенчески фактори, link building план и други. Трябва да се има предвид, че при МЕСЕЧНОТО SEO обслужване, често клиентите запазват добрите си позиции години наред.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Линк билдинг за нови сайтове

Като цяло нишите могат да бъдат разделени на ниско, средно и високо конкурентни. Условията във всяка група са еднакви.

Има случаи, когато клиентите без предупреждение не плащат за един месец работа и процесът спира. Месечното забавяне на развитието прави процеса на напредък по отношение на белия по-малко естествен и значително удължава, а при прилагането на сиви методи това може да бъде краят на цялата стратегия. Затова не забравяйте да посочите конкретни дати за плащане на клиента и да се уверите, че те не са нарушени.
2. Качество на сайта
За да се оцени този параметър, трябва да се вземат предвид всички фактори, да се извърши анализ на конкуренцията и да се отсее това, с което тя превъзхожда сайтът на клиента, като на база на обобщените резултати се изработи ефективна стратегия за  развитието към настоящият момент, а и занапред.

3. Бюджет за популяризиране
Колкото по-голям е бюджетът, толкова по-обемна и висококачествена работа може да бъде извършена на сайта, следователно толкова по-бързо може да се изведе на върха. Много е важно да се вземат предвид абсолютно всички необходими разходи преди началото на SEO дейностите,  като също се разпредели определен процент за възможни корекции при смяна на алгоритмите.

Как да изчислим времето за популяризиране на даден уебсайт?
Ако използвате white hat SEO , тогава отговорът ще бъде нещо от рода на: колко по-дълго сайтът се обслужва от SEO компания, по естествен път, толкова по-добре .  Това означава, период от около 6-8 месеца е чудесен за начало.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Какво е семантично ядро?

Ако популяризирате сайт, използвайки grey hat SEO, или black hat SEO техники, то тогава срокът за оптимизация може да бъде и по-кратък, но и за по-кратко ще бъдете на предни позиции.

Ние, както добре знаете, не работим с black hat техники, не употребяваме и SEO инструменти, или поне сме свели употребата им до минимум, което също ни отличава от съвременните SEO.

Все пак трябва да кажем, че повечето младежи се изкушават, търсейки решение от типа на: с един бутон да се изведе сайтът в топ 3 на Гугъл, но това е практически невъзможно.

Не това е важно в тази статия, а да не се страхувате от месечно SEO, т.е. да отделите един месечен бюджет и да се доверите на специалисти, дали ще бъдем ние, или друга компания, които специалисти да обгрижват Вашият дигитален проект, да го придвижват напред във времето, да анализират и подобряват неговото представяне пред потребителите и търсачките.

Важно! Месечното SEO осбслужване при Viseo ltd започва от 400 лв.

Публикацията е актуализирана на 2019/02/01 12:08:56 PM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
product image
Оценка
1star1star1star1star1star
Средна оценка
5 based on 10 votes
Марка
VISEO LTD
Продукт или услуга
МЕСЕЧНО SEO ОБСЛУЖВАНЕ
Цена
BGN 400

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *