Резултатни SEO стратегии за собственици на ИТ компании

Оптимизация на ИТ сайт, SEO стратегия за класиране на предни позиции в ГУГЪЛ

Както в предишни статии сме представяли ефективни SEO стратегии за различни области, така и днес продължаваме със сектор Информационни технологии, и по-специално с това, как ИТ компаниите да придобият по-голяма известност в дигиталния маркетинг.

На първо място, за да се предложи адекватна SEO стратегия трябва да се знае за спецификата на този бранш, която се откроява от традиционите бизнеси.

Какво имаме предвид ли? Ако оптимизатори, които искат да класират сайт на ИТ компания по-напред в резултата, то трябва добре да са запознати със съответните дейности, да имат ясна представа как работи сектор ИТ, както и да имат добри аналитични познания.

Като прибавим и това, че  фирмата, или хората, които поемат оптимизацията на сайт от секто ИТ трябва да разполагат с ресурси, сайтове които са тематични, с добри Domain и Page Authority , то можем да заявим смело, че оптимизацията на сайтове от СЕКТОР ИТ не е никак лесна задача.

Ние, екипът на W-SEO.com  разполагаме с много ресурси, достатъчни да класират на първа страница в резултатите на Гугъл всяка една ИТ компания по различни по сложност думи и фрази, стига да ни се доверите.

Настоящата статия е полезна за собственици на ИТ компании, на онлайн магазини, предлагащи ИТ оборудване, компютри, сървъри, за управители на фирми, предлагащи IP телефония, съпорт центрове и други сходни.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  SEO оптимизиране за търсещи машини

Ето и примерна стратегия,  насочена специално за Вас, управителите на ИТ компания.

  • Детайлен SEO одит на настоящ сайт и изготвяне на документация с препоръки, касаещи подобряването на структурата. 
  • Съставяне на списък с ключови думи и фрази, по които да се работи.
  • Създаване и конфигуриране на корпоративен блог, както и изготвяне на списък с препоръки, които да се следват от копирайтърите.
  • Създаване на план за ефективен link building. При договорка с клиента, тази част можем да я поемем изцяло ние, от W-SEo.com, а може и да я аутсорснем.
  • Изготвяне на PR статии и промотиране в силни медийни сайтове (стига бюджетът да го позволява)=
  • Анализиране на постигнатите рецултати.
  • Ежемесечно отчитане.

Естествено, поради спецификата на този тип бизнес, СЕО стартегията, посочена по-горе е примерна, но тя има за цел да Ви въведе в дейността на компанията, да Ви предолжи нещо, чрез което да разберете, че работейки по Вашият сайт, ние ще подобрим бързо и дълготрайно класирането, естествено в положителен аспект.

Следните материали могат да Ви бъдат изключително полезни:

Публикацията е актуализирана на 2019/06/11 12:39:54 PM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
Средна оценка
4.5 based on 9 votes
Марка
W-SEO.com
Продукт или услуга
SEO стратегия
Цена
BGN 500

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *