Публикуване на статии срещу заплащане

Как да си изкарате допълнителен доход, пишейки статии?

Днес, много журналисти, писатели, блогъри, като цяло млади хора, ангажирани с работа на трудов договор търсят допълнителни доходи.

Писането на статии, предимно за дигитални агенции, е чудесно решение за допълнително припечелване на пари. В един момент, ако осъзнаете, че Вашето поприще е именно писането на съдържание, то тогава спокойно можете да помислите и за основен бизнес, или за основна дейност – копирайтинг. Не какъвто и да е тип копирайтинг, а SEO копирайтинг.

Писане на статии

Писането на статии, било то като гост-блогър, било то като редактор в електронна медия, ще повиши самочувствието Ви и ще Ви направи популярни.

Ако нямате собствен блог, то сега е времето да поискате съдействие от някоя дигитална агенция и да Ви изгради такъв.

Останалото – лесна работа. Всеки ден, поне по една качествена статия и няма да усетите, как сте станали сред популярните личности у нас.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Ефективната SEO оптимизация превръща потребителите във Ваши клиенти

 

Създаването на съдържание в електронни медии и по-големи сайтове може да повиши значително уменията Ви и да Ви направи търсени в сектор Дигитален маркетинг. Колкото по-търсени ставате, толкова по-високи цени можете да обявите.

Относно цените, ако сте начинаещ копирайтър, спокойно можете да разгледате нашият сектор SEO копирайтинг и от там да сравните цените за подобни услуги.

 

Важно е да добавим, че много дигитални агенции, преди да Ви накарат да им създадете съдържание, Ви провеждат обучени. Дават Ви насоки и наблягат на акцентите.

Това означава, че дори да нямате увереност, в самото начало, то тя ще се придобие във времето. Ще бъдете обучени.

Ако писането Ви доставя удоволствие и желаете да се присъедините към екипът на Висео LTD, то пратете кратко резюме, няколко думи за Вас на елкетронната ни поща marketing at w-seo.com.

Ползите от създаването на съдържание, предимствата, са много. Нека Ви дадем пример. Прибирайки се от изморителен ден на работното място, традиционно пускате телевизора и гледате новини. Ние, Ви препоръчваме да опитате следното. Прибирайки се от работа, телевизорът да замените с писане. Опитайте един ден. Седнете на компютъра и напишете нещо. Напишете мисли! Изживявания! Как Ви е минал денят, или пък, създайте текст тип план, за предстоящия уикенд.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  SEO оптимизация на електронен магазин

Подредете добре текстът и го публикувайте в блога си.

Ще видите, че този вариант ще даде по-добри резултати, ще Ви направи една идея по-позитивни и ще Ви бъде приятно.

Естествено, ние не желаем да Ви подтикваме да правите дадени неща, особено след тежък работен ден, а само Ви предлагаме да опитате.

И така, когато започнете да пишете текстове, в един момент ще бъдете забелязани и ще видите, че ще можете да продавате съдържанието. При това на прилична цена.

Ако сте писател, който има съдържание, но не знае къде онлайн да го публикува, то Ви препоръчваме да публикувате статиите си тук:

www.Blogomania.org – една от силните директории за статии, които приемат статии на символична цена. Ако желаете статията Ви да бъде публикувана безплатно, то пишете, че сте видели за тази директория от W-SEO.com и тя ще Ви бъде публикувана абсолютно безплатно.

Друга силна директория за статии е 14z.net. Съществуват още много силни директории, които ние, екипът на W-SEO.com управляваме, като Slamka.com, iWomanBox.com и много дурги, но се предлага предимно платено публикуване.

Публикуване на статии срещу заплащане

Безплатни директории за статии има много, но проблемът при тях е, че не са устойчиви във времето. Естествено, не всички, но повечето.

И така, ако пишете, добро решение е:

  • Да публикувате статиите във Ваш блог, или сайт.
  • Да публикувате сатиите в платени директории за статии, тъй като по този начин ще се запазят във времето.
  • Да рискувате и да публикувате статии в безплатни директории.
  • Да предложите настоящите статии за продан (съществуват много борси, форуми, групи в социалните мрежи, където се предлага продажба на съдържание).
СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Повече продажби чрез SEO на изображенията

Каквото и решение да вземете, Ви желаем успех и приятно писане!

Финални думи

Човек, когато създава, когато твори, се чувства истински, жив. Изразявайки мисли и емоции, създавайки статии, можете да спечелите позитивно настроение, допълнителни финанси, както и нови запознанства с хора, опериращи в сектор Дигитален маркетинг. Само плюсове, а минуси   –  почти няма.

 

Следните материали могат да Ви бъдат изключително полезни:

Публикацията е актуализирана на 2020/10/24 9:54:52 AM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
product image
Средна оценка
4.5 based on 12 votes
Марка
VISEO
Продукт или услуга
SEO копирайтинг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *