Премахване на злонамерен софтуер и вируси от сайтове

Често CMS, скриптове, че дори и добавки (pluggins) имат своите недостатъци, продиктувани от злонамерни мисли, пропуски или немърливост, при изготвянето им. Какъвто и да е случаят, то трябва да знаете, че често подобни проблеми водят до забавяне на сайта, влошаване на качественото представяне на информацията, понякога дори до загуба на целия наличен трафик.

Нещата могат да бъдат много сериозни, ако не се вземат своевременни мерки, тъй като Google често блокират сайтове, заразени с вируси и дават възможност, след прочистването, отново да бъдат индексирани.

Как се премахват вируси и злонамерен код от компроментиран сайт? Нещата не са никак лесни, отнема доста време за анализи.

На въпрос, дали всеки може да се справи с подобен проблем, признаваме, че не винаги може да се хване проблемът и често се налага екип от компетентни лица да извършат анализа и да локализират проблемната зона.

Нека го кажем така: Злонамерения код лесно може да се предотврати, когато се локализира. Локализира ли се, лесно могат да се вземат превантивни мерки.

Е, представяме на Вашето внимание новата услуга, която компанията предлага на Вас, настоящи и бъдещи клиенти!

Ако сте изпаднали в затруднено положение, а Вашият онлайн магазин е спрял работа, а това се е отразило сериозно в негативен аспект върху Вашият бизнес, то тогава ние можем да Ви помогнем.

По отношение на цена, то тя варира в зависимост от степента на сложност, но за повече подробности е най-добре да се свържете с наш представител. Ще получите допълнителни разяснения!

 

 

Оценете тази статия
Оценка
1star1star1star1star1star
Средна оценка
5 based on 7 votes
Марка
Премахване на злонамерен софтуер и вируси от сайтове
Продукт или услуга
Отсраняване на злонамерен код
Price
200

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *