Поддръжка на сайтове на абонаментен принцип

Съпорт на сайтове
Поддръжка на сайтове

Поддръжка на сайтове и актуализиране на бизнес информация

Дори за компании с успешен офлайн бизнес,  сайтът може да генерира допълнителен доход.
С появата на сайта ефективността на рекламата в медиите може значително да се увеличи, а рекламният бюджет може да намалее, тъй като няма да има нужда да се купуват големи рекламни модули и да се постави максимум текстова информация на cm2 върху рекламни пространства.
Просто трябва да посочите адреса на вашия уеб сайт на визитни картички, листовки, флаери, календари и някой от вашите рекламни носители и да поставите описания на продукти, снимки, диаграми, сертификати за стоки или услуги на сайта. След като са разгледали вашия сайт, посетителите ще могат да получат необходимата информация, внимателно да прочетат всички описания и оферти, както и да направят поръчка в съответния раздел на сайта.

С появата на сайта ще спрете да плащате за огромния тираж на рекламни брошури, които почти никой не чете, и информацията за която остарява по-бързо, отколкото имате време да ги отпечатате.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  WPBakery или Elementor Page Builder?

Вече не е нужно да губите време и пари за изпращане на оферти за факс и ценови листи на дълги разстояния. Достатъчно е да информирате вашите купувачи или партньори за адреса на сайта и да посочите на коя страница се намира необходимата информация.

Актуализиране на съдържание на даден сайт

Техническа поддръжка на сайтове

Помощната информация, публикувана на сайта, ще ви позволи да предоставите на своите купувачи и клиенти допълнителни услуги, които те ще оценят.

Актуализирането на информация в даден сайт е важно, както за посетителите, така и за търсещите машини. Когато един проект бъде обгрижван, то той получава повече тежест и по този начин могат да се изпреварат конкурентите.

Поддържане на сайт в изправност, предотвратявайки хакерски атаки и бъгове

Не е тайна за никой, че днес почти всеки сайт е обект на хакерска атака. Когато ние поддържаме сайтове, то следим за пробиви, за съдържанието, както и за модулите. Актуализираме само с проверени версии на приложения и създаваме ежедневен архив, в готовност да възстановим, в случай на проблив.
Изследваме логовете и проверяваме, следователн блокираме атаки.

Обобщение на статията

Грижата за даден сайт изисква специфични познания, енергия и постоянно следене.

Уеб сайтовете със система за управление (CMS), разработени от нашата компания, ще ви позволят лесно и бързо да представите необходимата информация на вашите клиенти и партньори в Интернет.
Ако търсите решение, касаещо обновяване на вече съществуващ сайт, или желаете изцяло нов проект, то е време да поискате оферта от нашата компания. Грижата за даден сайт изисква специфични познания, енергия и постоянно следене.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Ръководство за техническа поддръжка на сайт

Ако все пак имате сайт, и търсите фирма, която да го поддържа, отново имаме решение за Вас! При това адекватно, с добри цени! Очакваме Ви

Сходни статии:

Публикацията е актуализирана на 2022/10/15 3:11:02 PM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
product image
Средна оценка
5 based on 3 votes
Марка
VISEO LTD
Продукт или услуга
Поддръжка на сайтове
Цена
BGN 800

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *