Оптимизация на сайт за Google

Оптимизация на сайт за Google. Линк билдинг. Google Local.

Създаване на оптимизиран сайт за Google

Ако приемем, че сте решили да изградите нов сайт, но желаете той да бъде направен от фирма, която знае повечето нови изисквания на търсачките, следи стандартите за WWW, то тогава е добре да се доверите на дигитална агенция Viseo.

Екипът ни от дизайнери и програмисти ще направи сайтът Ви да изглежда привлекателен, модерен, но и добре оптимизиран, за по-нататъшна работа в областта на дигиталния маркетинг.

Ако от много скоро имате направен сайт, то тогава следващите редове ще Ви бъдат полезни.

Оптимизация на сайт за Google

В случай, че вече имате сайт, но той не дава необходимите резултати, то тогава е време да помислите за дигитална агенция, която да го оптимизира за Google.

Благодарение на нашите експерти в областта на дигиталния маркетинг ще можете да направите така, че да привлечете повече нови посетители (клиенти и партньори), при това органично, чрез подобряване на класирането в резултатите, когато даден потребител отправя в търсещите машини.

Външна и вътрешна SEO оптимизация

Способността за правилна вътрешна оптимизация: свързване, мета тагове, семантично ядро ​​и техническа спецификация за съдържанието са в основата на SEO уменията. Външни методи за оптимизация: изграждане на връзки и избор на сайтове, които да дадат тежест и да направят добър линк профил  в зависимост от промените в алгоритмите на Google.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Как се прави SEO оптимизация - ефективни способи и методи за популяризиране на уеб ресурс [Част 1]

За да разберете квалификацията на SEO специалист, задайте правилните въпроси.

Ние наблягаме на  факторите E-A-T: това е особено вярно, ако вашият сайт е свързан с YMYL (Вашите пари или вашият живот: пари или вашият живот).

Важно е също така да споменем, че работим активно върху локалното представяне на дадена фирма (Google Local).

Качествен линк билдинг

Благодарение на компетенцията на нашите специалисти по линк билдинг, вярваме, че ще изградим линк профил, който ще впечатли и най-взискателните клиенти. Нещо повече, чрез по-добър линк профил ще покорим върховите резултати при отправяне на най-различни заявки от страна на потребителите.

Линк билдинг частта  от SEO не е никак лесна! Не си мислете, че когато закупите пет линка (имайте предвид, че закупуването е забранено от Google), ще успеете.

Напоследък много експерти споделят мнение, че SEO оптимизация е възможна и без линкове. Ние вярваме, че това е чиста случайност.

SEO оптимизация на сайт за локално търсене

Optimizatsiya na sayt za Google Google локално търсене

Местното Local SEO се превърна в истинска тенденция  в Интернет през последните години. Експертите се интересуват от тази област, тъй като значителна част от заявките в Интернет са търсенето на стоки и услуги в определен град. Влиянието на физическия адрес на фирмата върху издаването в този случай нараства значително.

Напоследък Google обръщат голямо внимание на гео-зависимите заявки и по-внимателно проверяват рекламираните от тях сайтове. Това направи малко по-трудно използването на локално SEO, но е възможно.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Ефективна SEO оптимизация

Не бива да пропускате този етап от оптимизацията на сайт за Google!

Три стълба на SSO: SEO, SMO и SMM

Поради високата конкуренция и нарастващото време на SEO представяне за привличане на трафик, целевите аудитории все повече говорят за SSO – оптимизация на пространството за търсене. Отделно SEO, SMM и SMO ​​(оптимизация за социални медии)։ всички те обаче са необходими за SSO. Отделно се откроява YouTube, където можете да водите видеоблог (vlog) и да получавате трафик въз основа на препоръки от самия YouTube и от неговото търсене. Видеоклиповете в YouTube по много теми попадат в ТОП 5 на органичното търсене на Google, така че влоговете често се включват в стратегиите за SSO.

SSO включва не само SEO, SMO и SMM, но и други видове интернет маркетинг, с помощта на които марката се популяризира във всички сайтове с целева аудитория. Например, за уебсайт за продажба и отдаване под наем на недвижими имоти, ще трябва да създадете отделно фирмени страници във всички регионални агрегатори за недвижими имоти.

По този начин без SEO не може да има пълноправен SSO. Но SEO оптимизация  сега е по-трудно да се започне без включването на SMO методи. Без трафик на живо от социалните медии е по-трудно да се  подобрят поведенчески фактори за SEO.

Как да накараме SEO да работи

Привличане на клиенти чрез органичен трафик от Google

Дори и да сте намерили най-добрите SEO специалисти, успехът не е гарантиран в рамките на посочения период от време. Много ще зависи от вас. Необходимо е предварително да се разберат рисковете и перспективите на оптимизацията на сайт за Google. По всяко време е имало хора, които са били разочаровани от SEO поради високи очаквания или недостатъчно разбиране за това как работи, или постоянни промени в алгоритмите на търсачките.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  SEO оптимизация - Източници на трафик за онлайн магазини

Най-честите проблеми при работа със SEO специалисти идват от относително дългите срокове на сътрудничество, които не винаги водят до фиксираните резултати. За да работи SEO, следвайте тези прости указания.

  • Поръчайте технически одит на сайт от няколко SEO специалисти. Не забравяйте да коригирате намерените недостатъци и грешки. Освен това поръчайте одитен анализ на конкурентите, за да разберете как са се класирали в ТОП.
  • Започнете да планирате стратегията си за SEO оптимизация още на етапа на разработка на даден сайт. Следвайте препоръките на SEO специалист, отделете бюджет за необходимите подобрения на кода и структурата на сайта.
  • Компаниите, предлагащи пълен набор от SSO услуги, рядко имат силен SEO отдел. В най-добрия случай те наемат изпълнители на трети страни, които да свършат работата по SEO. Затова се опитайте да поръчате SEO от професионалисти, които са специализирани в този конкретен вид оптимизация.
  • Отделете достатъчен бюджет за SEO, отделно от PPC и SMM реклами. Планирайте го заедно със SEO специалист поне една четвърт предварително, а още по-добре – за шест месеца.
  • Помислете за нивото на конкуренция във вашата област. Ако конкуренцията е изключително висока, изберете стратегия за избор на нискоконкурентни дълги заявки (Long Tail), за да ги популяризирате в ТОП на Google.

 

Желаем Ви успех!

Публикацията е актуализирана на 2021/12/07 6:21:46 AM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
product image
Средна оценка
5 based on 10 votes
Марка
Оптимизация на сайт за Google
Продукт или услуга
ВИСЕО ЕООД
Цена
EUR 800

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *