На предни позиции в Google

На предни позиции в Google

⓵ в Google.bg – защо всеки желае да е сред първите?

Днес, към края на 2021 година много хора си дават сметка, че първите позиции в Google означават много органичен трафик.

Има и такива потребители, собственици на сайтове, които  не са добре запознати с доброто изработване на сайтове и доста често изпадат в големи заблуди, след което се чудят защо никой неможе да ги намери в нито една от познатите ни търсачки и започват да се чудят къде са сгрешили.„

За да не минете и Вие по същият път,  то е добре да прочетете тази стати, за да сте запознати. Трябва да знаете, че най-често срещаната причина да не ви намират в търсещите машини, предимно в Google е, че не е извършена ефикасна SEO оптимизация и то не каква да е, а външна, въпреки, че и вътрешната е от голямо значение за изстрелване в челните места в търсачките.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Как да увеличим споменаването на даден бранд?

Силата на SEO е огромна!

SEO – касае се  най-вече при търсене по ключова дума, когато клиент, потребител отправи заявка в търсачка, и прегледа резултатите. Тогава можете да се сблъскате с множество проблеми, като доста от тях може да се решат доста трудно. Това, което трябва да знаете е, че за да имате функциониращ и качествен сайт, който да се открива лесно трябва да започнете с изработката на вътрешната оптимизация, да добавите нужните инструменти и да направите така, че сайтът ви да отговаря на необходимите стандарти. Не бива да забравяте, че едно от най-важните неща за вътрешната оптимизация е поставянето на съдържание и то не какво да е, а свързано с тематиката на сайта ви, трябва да вземете под внимание много фактори и да поставите към него линкове, които да насочват потребителите. Само така можете да се наредите в по-горните места на търсачките и съответно да печелите повече. Интересното, което се наблюдава в последно време е, че конкуренцията е доста голяма и се измислят все нови и нови подобрения от които можете да се възползвате и така да се развивате много по-бързо и добре.

Пример за това са  директории за статии и платформите, позволяващи безплатно публикуване на PR. Важно е да следите новостите и да ги включвате в подобренията на сайта ви, защото ако веднъж сте стигнали до първите места в дадена търсачка и постоянно правите подобрения, то много трудно ще бъдете изместени от там.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Месечна поддръжка на Wordpress сайт

Естествено, само с участия в директории за статии няма да успеете. Трябва Ви и ефективна линк билдинг стратегия, която да спазвате стриктно.

Инвестицията в СЕО оптимизация си струва, колкото и скъпо да Ви излезне

Днес се заговори за отрицателни лихви по депозити, което автоматично означава, че тези, които са държали парите си на влог, надявайки се на минимална печалба, вече ще трябва да си ги изтеглят. Какво да се правят изтеглени пари, било то от депозит, било то от приходи, от печалби? Инвестиция в онлайн реклама, в SEO оптимизация, в дигитални технологии – перфектно решение…

Защо ли? Причината се крие в това, че когато инвестирате в SEO оптимизация, то тогава всяко инвестирано евро се възвръща във времето.

Колкото по-рано осъзнаете, че СЕО оптимизацията продава, и то  с дълготраен ефект, толкова по-добре.

Вътрешното съдържание

Помислете сами какво е важно за потребителите да видят при популяризирана заявка и не забравяйте да анализирате вашите конкуренти. Обикновеният текст с клавиши отдавна не работи – само ако знаете как да се движите във времето.

Съдържанието трябва да е уникално, четливо, приятно и привличащо вниманието.

Ако има нещо в структурата на страницата, което не може да бъде реализирано с основни познания за оформлението, тогава ние задаваме задача на програмиста – например да внедри формуляр за кандидатстване или калкулатор на разходите.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Да поговорим за ключовите думи, които са неизменна част от днешните статии

Offpage SEO

Не оставяйте важните структурни променри по кода за по-късен етап! Основата трябва да е безупречна още преди да публикувате първото съдържание.

Това е само половината от успеха да оптимизирате страницата си технически. Освен това страницата трябва да бъде логична и удобна за потребителя. След като сте създали и стилизирали страницата, оценете през очите на потребителя.

Ускорете индексирането на страници

Ако вече се готови с техническата част на сайта, то е време да проверите скоростта на зареждане.

Успоредно с това, е време да помислите и за това, когато публикувате ново съдържание, то да се индексира много бързо в Google. За да се случи това, трябва да имате наистина силен сайт.

Силен сайт можете да имате, ако отделяте по час – два на ден, но бъдете постоянни. Най-добре е да се доверите на опитни СЕО експерти, тъй като те знаят как да направят така, че да имате успехи!

Следните материали могат да Ви бъдат изключително полезни:

Публикацията е актуализирана на 2021/10/17 12:29:13 AM – дигитална агенция Висео

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *