Защо имате нужда от специализирани хостинг услуги, за да подобрите бизнеса си?

Когато фирмите се разширяват, идва и необходимостта от увеличаване на ресурсите за ефективното функциониране на организацията. Не е възможно за всяка компания да увеличи своите бизнес продажби без да инвестира допълнително в други необходими онлайн ресурси. Всеки бизнес собственик трябва да знае, че неговата борба с конкурентния пазар може лесно да се утвърди чрез онлайн присъствие.

Когато се занимавате с хиляди заявки в секунда и терабайти трафик на ден, трябва да се отървете от активния ви споделен хостинг план и да преминете към специализиран сървър с висок клас на конфигурацията, така че да отговаря на вашите високи изисквания.

Вие ще трябва да промените съществуващия си уеб хостинг план, когато се обмисля разрастването на вашия бизнес в Интернет средата. С бързо разрастващия се пазар и онлайн трафик е важно да се отървете от съществуващата схема за споделен хостинг, ако сте абонирани за такъв и да преминете към специализиран хостинг за вашата компания.

А какво точно е „специализирания“ хостинг план?

Сървър, който е домакин на една компания и позволява само на една единствена организация да има достъп до него, се нарича специализиран сървър. Той е “специализиран”, защото принадлежи изцяло на клиента и неговата инфорамция не се споделя с другите клиенти. Собствените сървъри обикновено позволяват на клиента да избере каква операционна система трябва да бъде инсталирана на него, както и вида на хардуера, от който има нужда. В някои случаи, като допълнение на услугата, хостинг компанията ще предостави административни добавки, т.е. управлявани услуги за клиента, освобождавайки го от каквито и да е било отговорности по реда на работа.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  8 SEO грешки, които да избегнете в своята дигитална стратегия

Със специализирания хостинг и домейни вие имате пълен контрол над физическия сървър, както и пълен достъп до всички негови средства. С него, тъй като не споделяте ресурси с други клиенти, имате достъп до повече изчислителна мощ спрямо други основни програми, като споделения хостинг.

Това е OPEX базирана инфраструктура, предлагана като услуга, когато клиентите не трябва да купуват нито един продукт с предварително настроен хардуер. Плюс това идва с множество други пакетирани услуги! Това е комплескен вид пакет от хостинг услуги, който във всеки един момент ще покаже своите ползи.

Така че с нарастващите нужди за размери на трафика и сигурноста за вашия уебсайт, трябва да преминете към по-бърз и по-сигурен начин за уеб хостинг, който се нарича специализиран сървър. Със специализирания сървър можете да използвате ресурсите на целия сървър, като те не се споделят с всеки друг сайт, какъвто е случаят със споделения хостинг. Абсолютно задължителен избор, ако се отнася до хостинга на бизнес сайт.

Компаниите могат също да увеличат техния хардуер и софтуерните спецификации според личното им удобство и съответно да се таксуват подобаващо. За софтуерните приложения, които трябва да работят на вашия сайт, до защитните стени, които трябва да бъдат инсталирани, можете да предприемете всяко едно действие, като абсолютен администратор и уеб мастър на вашия сайт, или да се обърнете към ауторизиран доставчик, като W-SEO com

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Онлайн реклама - как да изградите успешна стратегия

Всичко това и още много други опции, които специализираният сървър има, прави неговите хостинг услуги най-добрите решения за всяка бизнес компания, която тепърва се развива или е в процес на разширяване.

Публикацията е актуализирана на 2020/10/02 2:27:31 PM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
Средна оценка
5 based on 2 votes
Марка
W-SEO.com
Продукт или услуга
Хостинг услуги

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *