8 причини, поради които да изберете нас за СЕО оптимизация

СЕО оптимизация за търсачки

Въведение

Представяме Ви ОСЕМ съществени причини, поради които да се спрете на нашата дигитална агенция, която да поеме представянето на сайтовете Ви онлайн.

Лична зона
Удобен достъп до статистиката на вашия проект чрез вашия личен акаунт или мобилно приложение за iOS / Android. Наличие на ключови показатели 24/7.

Технология SEO 2.0
Търсите позиции или продажби? Уникалната технология SEO 2.0 ще ви позволи да привлечете целеви посетители и ефективно да ги превърнете в клиенти.

„Антиконвейер“
Ние сме фокусирани върху дългосрочни дейности и привличане на клиенти от уста на уста, затова избираме качество пред количество.

Подобряване на уебсайтове и съдържанието
ие поемаме отговорност за извършване на основна оптимизация на сайта и набавянето на качествено съдържание.

Изготвяне на подробни доклади
Анализират се резултатите от всеки месец работа, изготвят се заключения и прогнози. Представени са подробни доклади за популяризирането на интернет проекта.

3 специалисти за 1 проект
За всеки проект са разпределени 3 специалисти: SEO специалист, Линк Билдинг мениджър и Акаунт мениджър, екип, който винаги е  във връзка с клиента и готов да консултира.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Линк билдинг стратегия, използваща сайтове за обяви

White Hat SEO методи, или с други думи казано, изплозваме само бели, добри, утвърдени методи за СЕО оптимизация.
Използваме само онези методи за SEO оптимизация , които не са забранени от търсачките. Не се изкушаваме и ясно си даваме сметка, че нерегламентираните методи по-скоро вредят, отколкото да помагат, като всичко е въпрос на време.

Ефективни инструменти
Нашият SEO екип използва само мощни инструменти за интернет маркетинг, но освен инструменти, често действа и ръчно.

 

SEO цени

Как се формира цената за СЕО оптимизация?

Основните фактори, които влияят върху крайните разходи за работа са:

Състезание по предмет. Зависи от броя на конкурентите във вашия бранш коя стратегия за оптимизиране на сайт  ще избере SEO специалистът и какви бюджети са оптимални за работа със сайта. Когато анализирате ТОП-10 на Google, е важно да обърнете внимание не само на преките конкуренти (сайтове на конкретни компании), но и на агрегатори, каталози, информационни сайтове.
Регионалност, която е пряко свързана с броя на конкурентите в резултатите от търсенето. Например, СЕО оптимизация на фирма от София е струва поне 2-3 пъти повече от оптимизация на фирма от Банско, например.
Техническа оптимизация и CMS. Ако вашият сайт е разработен на една от популярните CMS системи като WordPress, 1C-Bitrix, Opencart, MODx, Drupal, Magento, PrestaShop, Joomla, тогава SEO специалистите на нашата компания ще се справят с техническата оптимизация без допълнителна помощ от програмисти. В противен случай ще са необходими модификации на модули, плъгини, шаблони на сайтове, което води до увеличаване на разходите за SEO.
Референтно тегло и възраст. Ако достатъчен брой естествени връзки (от новинарски портали, съобщения за пресата, рейтинги, регионални директории и др.) Се отнасят до популяризирания ресурс, тогава бюджетите за връзки ще бъдат минимални. За младите проекти ще е необходимо да се разработи допълнителна стратегия за линкове, които са достоверни, с добри СЕО метрики.
Броят на заявките за повишение. На всеки 5-10 заявки за търсене се формира нова целева страница, на всяка от които е необходимо да се постави съдържание, да се получат връзки, да се оптимизират мета таговете Title и Description (минимален обхват на работа).

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Ефективна SEO оптимизация

Финални думи

И така, по-горе Ви бяха представени осем причини, поради които да изберете нас, както и разяснение за определяне на цената за SEO.

От Вас остава да прецените бюджет, да ни го споделите и ние да разработим план, на база на този бюджет.

Ако заработим заедно, резултатите ще дойдат само след 6 месеца, приблизително.

Следните материали могат да Ви бъдат изключително полезни:

Публикацията е актуализирана на 2020/09/23 10:46:37 AM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
Средна оценка
5 based on 6 votes
Марка
VISEO LTD
Продукт или услуга
Избор на фирма за СЕО оптимизация

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *