Уеб дизайн и SEO за клиенти от Благоевград на преференциални цени

SEO оптимизация Благоевград

Висео Благоевград

Екипът на Висео, давайки си сметката, че Благоевград е един от градовете в България с най-ниска покупвателна способност, предлага на своите бъдещи клиенти преференциални цени за:

  1. Уеб дизайн – изработка на сайтове – ние можем да изработим сайт, който да удовлетворява Вашите клиенти. Разкажете за бизнесът си на широката аудитория.
  2. Редизайн на съществуващи сайтове – ако вече имате сайт, но той не е актуален, не се отваря от мобилни устройства, има проблеми, то ние сме на Ваше разположение.
  3. Поддръжка на сайтове – тази услуга е много важна, когато имате сайт, но се налага да го актуализирате, да представяте нови услуги, продукти.
  4. SEO оптимизация на сайтове – един сайт, ако не е оптимизиран, то той е почти неефективен. Чрез добра SEO оптимизация можете да повишите значително Вашите клиенти.
  5. Интернет реклама – изготвяне на стратегии за онлайн реклама, полезна услуга, ако сте собственик на онлайн магазин.

Ако се нуждаете от надежден партньор и оперирате в Благоевград, то вярваме, че можем да си партнираме дългосрочно.

Агенция за уеб дизайн и SEO оптимизация в Благоевград

Днес в България 97% от заявките идват от търсещата машина Google.  резултатите от търсенето се променят в резултат на актуализации; ключовият фактор в класирането на сайта е полезността на съдържанието за посетителя; има филтри и санкции за свръх оптимизация и „черни” методи за SEO оптимизиране; високочестотните търговски теми се преглеждат ръчно от оценителите; резултатите от търсенето за мобилни устройства се различават от настолните.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Как да бъдем първи в 🔎 Google?

Търсачката Гугъл

Също така Google BG имат свои собствени характеристики: обикновено сайтовете се появяват при ключови заявки от първия месец; актуализациите стават средно веднъж седмично; позициите на фразите са нестабилни и могат да се променят от актуализация до актуализация; справя се по-добре със съдържание на руски език; по-подробни фрагменти (адрес, телефон, чат, статии, изображения, рецензии); регионалността е добавена в уеб администратора; има собствени услуги, които засягат техническата страна на сайта в резултатите от търсенето (Turbo страници). Съотношението на SERPs към SEO е 9 реклами, от 10 до 15 сайта за SEO.

Google Global: Новите сайтове се класират по-дълго; сайтовете започват да заемат позиции в резултатите от търсенето средно от третия месец; актуализациите се случват всеки ден; стабилни позиции на фрази; По-добре се справя с техническото съдържание YouTube е добавен към резултатите от търсенето. Съотношението на SERPs към SEO – 5 реклами, 10 SEO сайта.

Важно обобщение, касаещо оптимизирането на сайтове

Каквото и да си говорим, един сайт, ако няма посещения, той губи своята ефективност.

Ако сте предприемачи, опериращи в град Благоевград например, управител сте на онлайн магазин за дрехи, но продажбите не вървят, то обезателно трябва да помислите за SEO оптимизация.

Може да се наложи и да се направи преструктуриране на сайта, ако той не отговаря на съвременните стандарти.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  SEO Ръководство и съвети: SEO урок за начинаещи

В случай, че нямате собствен сайт, но сте планували да развивате онлайн търговия, то можете да заявите направата на сайт именно от Висео – компания, оперираща повече от 10 години, както в Благоевград, така и в цялата страна.

И това не са всички прилики и разлики. Алгоритмите на търсачката непрекъснато се променят, както и правилата за поставяне, приоритет в класирането в търсачката. Работата на SEO специалист е да спазва всички тези правила, да се адаптира към алгоритмите (без да се прави компромис с видимата част на сайта и подобряването на невидимата).

Няма как да не Ви представим и действаща промоция за направата на нов сайт, специално за клиенти от Благоевград:

Публикацията е актуализирана на 2022/02/08 5:42:54 PM – дигитална агенция Висео

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *