Съпорт и грижа за Вашите сайтове

Вярваме и смятаме, че пикът на създаването на сайтове отмина. Сега почти всеки има сайт. Почти всяка фирма има представителство онлайн.

Но какво се случва с актуализацията на сайтовете, с поддръжката? Това е чудесен въпрос, на който трябва да отговорите Вие, собствениците на уеб сайтове.

 

След като акционерите на много компании и предприятия се заеха със създаването на корпоративни уебсайтове, те се изправиха пред ново предизвикателство. Изборът на доставчик на услуги, който да поддържа уебсайта.

Към днешна дата на пазара в сектор ИТ  има безброй компании, предоставящи услуги с непретенциозното заглавие „Поддръжка на сайта“. Зад тези, изглежда, много прости думи, различните компании разбират различните набори предоставяни услуги. Някой твърди, че поддръжката на сайта е периодична актуализация на софтуера на уеб сървъра. Някой вярва, че въвеждането на ново съдържание в сайта е неговата техническа поддръжка. За някои поддръжката на сайтове е систематична работа, насочена към разширяване на броя на услугите, които са представени в уеб портала.

За да направи процеса на избор на изпълнител възможно най-ефективен, клиентът трябва предварително да определи какво точно иска да получи като техническа поддръжка:

  • разширяване на функционалността на даден сайт;
  • набавяне на  уникално съдържание;
  • поправяне на технически грешки;
  • защита на сайтове от хакерски атаки;
  • SEO поддръжка на сайт, която поддръжка цели запазване на позиции в гугъл;
  • Много други, спрямо спецификата на даден онлайн бизнес.

 

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Поддръжка на сайт – защо е важно да поверите сайтовете си на доказано добри експерти

Имайки тази необходима информация на ръка, човек просто изпраща запитвания до договарящи фирми с описание на работата, от която се нуждае. След като ясно знаете от какъв тип поддръжка се нуждаете, нещата биха се случили много по-лесно.

Ние, екипът на W-SEO.com предоставяме на Вашето внимание редица услуги, касаещи изработването и поддръжката на уеб сайт, или иначе казано месечен съпорт.

Сходни статии:

 

Публикацията е актуализирана на 2020/05/17 10:41:15 AM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
product image
Средна оценка
4.5 based on 14 votes
Марка
VISEO
Продукт или услуга
Техническа поддръжка на сайт
Цена
BGN 200

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *