SEO оптимизацията може да повиши заетостта на хотел с повече от 50%

Повечето хотелиери и собственици на различни туристически обекти пропускат ползите, които съвременните технологии техники предлагат и често пренебрегват важността на SEO.„

Именно в настоящата статия ще Ви запознаем с ползите от SEO стратегия за хотелски сайт, както и ще Ви представим примерна стратегия, която ние, екипът на W-SEO.com можем да изработим за Вас.

Естествено, ще Ви представим и промо пакет, включващ няколко основни елемента от SEO, чрез смятаме, че заетостта на хотелът Ви може да се повиши драстично.

Повечето собственици на хотели днес, през 2019 година силно разчитат на Booking com. След проведени срещи със собственици на хотели, повечето заявиха, че от там имат достатъчна заетост и не им трябва SEO. Смятате ли, че това е правилна стратегия?

Истината е, че повечето собственици пренебрегват органичните резултати от търсенето, а клиентът, крайните клиенти търсят точно това – естествените резултати, получени след търсене на конкрети фази.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  SEO семантично ядро - ключови думи

Когато се касае за силноконкурентна област, например хотели по родното черноморие, там определено трябва да бъдете пред конкуренцията. Естествено, в този случай ще Ви трябва солиден бюджет, тъй като SEO е комплекс от задачи, някой от които изискват закупуването на помощни инструменти и заплащането за реклама в най-различни форми.

Ето и едно кратко предложение към вас, читателите на ВИСЕО com:

 

ПРОМО ОФЕРТИ НА SEO УСЛУГИ ЗА ХОТЕЛИЕРИ И СОБСТВЕНИЦИ НА ТУРИСТИЧЕСКИ ОБЕКТИ

Пакетът включва:

Одит на сайта

Анализ на съдържанието

Анали зна структурата на сайта

Детайлен анализ на ключовите думи, които потенциални клиенти предпочитат и резултатите, по които към момента се класира клиента.

Изграждане на link building стратегия.

 

Настоящата статия е подходяща за собственици на хотели в Банско, хотели във Велинград, Разлог, в София, Варна, по родното черноморие, както и собственици на хотели в Гърция, привличащи всяка година туристи от България.

Публикацията е актуализирана на 2019/02/14 10:24:45 AM – дигитална агенция Висео

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *