Животът на село – нов проект на компанията

Преди седмица стартирахме новият проект, който можете да видите на адрес https://naselo.net.

Както сами се достещате, идеята е да подкрепим младите семейства, както и тези от Вас, които умуват да заживеят на село, да представим красивите населени места в България от селски тип, както и да представим възможността от отдих и почивка във вили, предлагащи подобен тип услуги на село.

Домейнът е изключително стар и силен, като бе дропен в началото на тази година, но успяхме да го закупим.

Платформата е WordPress.

Всеки наш настоящ и бъдещ клиент има възможността да рекламира в сайта, под формата на PR публикации, банерна реклама, обратни връзки и други.

Към днешна дата Domain & Page Authority на сайта са 18, като скоро ще бъдат подобрени.

Накратко, сайтът предоставя снимки, видеа и информация за всяко село на България. Вие, ако си имате любимо село, можете спокойно да го представите на редакторите, които след детайлен анализ ще публикуват информацията.

Истината, приятели на W-SEO.com е, че творческата дейност и шумната градска среда не вървят ръка за ръка. Именно чрез платформата ще можете да посещавате различни места и да творите на спокойствие. Всички добре занем, че дори 12 часа работа в спокойна обстановка, може да роди изключително много креативни идеи.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Изработка и поддръжка на фирмен уеб сайт
Ако този проект Ви се стори интересен и Вие сте инвеститор, можете да се свържете с нас, за да обсъдим съвместно партньорство, било то за европейски програми, било то за невото бъдеще развитие!

 

 

Публикацията е актуализирана на 2019/09/26 12:01:43 PM – дигитална агенция Висео

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *