Линкбилдинг – цени и ценообразуване на услуги по набавяне на обратни връзки в България

linkbuilding цена
Линк билдинг цени и ценообразуване

Link Building – цени и ценообразуване на услуги по набавяне на обратни връзки

Встъпителни слова, т.е. въведение

Процесът по набавяне на препратки, сочещи даден уеб ресурс се нарича линк билдинг. Също като при книгите, когато една книга бива цитирана, то авторът, който е издател получава цитат. Линк билдинг – важен и ценен за по-добро класиране в търсачките. Включва процеса на набавяне на обратни връзки от други уебсайтове към вашия, както написахме по-горе. За успешн линкбилдинг може да се каже, че е този, който подобрява видимостта на вашия сайт в резултатите от търсенето и води до повече посетители, т.е. по-голям органичен трафик.  В тази статия ще разгледаме цените и ценообразуването на услуги за линкбилдинг в България.

1. Фактори, влияещи на цените на линкбилдинг услуги

– Качеството на обратните връзки: Висококачествени връзки от авторитетни сайтове са по-скъпи, защото могат да имат по-голямо въздействие върху ранга на вашия сайт.
– Броят на обратните връзки: Повече връзки обикновено означава по-висока цена, но е важно да се наблегне на качеството, а не само на количеството.
– Услуги с добавена стойност: Някои компании предлагат допълнителни услуги като създаване на съдържание, анализ на конкуренцията и стратегическо планиране, което може да повлияе на цената.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Линк билдинг стратегия чрез BIO LINKS

2. Ценообразуване на линкбилдинг услуги в България

Цените на линкбилдинг услуги варират в зависимост от компанията и предлаганите пакети. Обаче, можете да очаквате следните общи ценови диапазони:

Основен пакет: 200-500 лева на месец. Този диапазон включва набавяне на малко количество обратни връзки, обикновено с по-ниско качество.
Среден пакет: 500-1500 лева на месец. Тук вече се предлага по-голямо количество връзки с по-добро качество и допълнителни услуги като анализ на конкуренцията.
Премиум пакет: 1500-5000 лева на месец. Премиум пакетите предлагат висококачествени обратни връзки, персонализирана стратегия, създаване на съдържание и постоянен мониторинг на резултатите.

цени за линк билдинг

Важно е да добавим, че ефективен линк билдинг върви ръка за ръка с SEO копирайтинг! Ето и наши пакетни услуги, вижте таблицата, посочена по-долу:

Услуга Цена Коментар
Създаване на SEO съдържание –  до 400 думи 20 лв. Ако се нуждаете от съпътстващо съдържание, за линк билдинг цели, то Ви трябва добре оптимизирано такова!
Поставяне на линкове в различни сайтове По договаряне Нашият екип разполага с повече от 200 проекта, поискайте списък на office@w-seo.com
Линк билдинг одит – анализ на настоящи линкове и съвети за премахване на вредни, токсични такива. 800 лв Зависи от големината на сайта, цената е базова
Вътрешно линкване 500 лв. Зависи от големината на сайта, цената е базова
Линк билдинг – консултации за настоящи стратегии По договаряне В зависимост от сайта
Проверка на токсични линкове 800 лв. Зависи от сайта, цената е ориентировъчна
Набавяне на линкове от сайтове с висок DR По договаряне Работим с бюджет от клиента
Trust Flow линкове По договаряне Работим с бюджет от клиента
СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  10 лесни стъпки за повишаване на Domain Authority

Заключение, касаещо цената на линк билдинг услугите у нас

linkbuilding цена
Цените на линкбилдинг услуги в България варират в зависимост от качеството на връзките, предлаганите пакети и допълнителните услуги. Преди да изберете компания, е важно да определите вашите цели и бюджет, както и да се консултирате с професионалисти, за да гарантирате най-добрите резултати за вашия бизнес.

Нашата дигитална агенция работи с бюджет, зададен от Вас, потенциалните клиенти, но информацията по-горе има за цел да Ви насочи, да Ви представи едни реални, адекватни цени.

Екипът на дигитална агенция Висео е подготвил специален проект, сайт, в който често публикува статии, свързани с темата Линк билдинг, стратегии за изграждане на обратни връзки, цена за линк билдинг и други сходни. Можете да го разгледате на адрес www.linkbilding.com.

Надяваме се, че статията Ви е дала насоки, а ако търсите ефективнни линк билдинг стратегии, спокойно можете да поискате оферта още днес! Пишете ни, попълвайки формата за обратна връзка или позвънете на телефон 088 999 62 62…

Ще се радваме, ако споделите статията с приятели и познати! До нови срещи!

Публикацията е актуализирана на 2023/04/06 10:43:02 AM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
product image
Оценка
1star1star1star1star1star
Средна оценка
4.5 based on 20 votes
Марка
VISEO
Продукт или услуга
Лин билдинг цени
Цена
BGN 1500

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *