InterntMagazini.com – 10-годишен проект, в който можете да участвате безплатно

 

Повечето клиенти на ВИСЕО ЕООД участват в безплатния каталог, специализиран за електронни магазини, но в случай, че Вашият сайт не присъства, то можете да се включите. При това без да заплащате, тъй като проектът е безплатен.
Каква е основната му идея и цел? Въпрос, който може би ще си зададете. Отговорът е точен и ясен, ИнтернетМагазини ком да се превърне в мощно средство, подпомагащо клиентите, търсещи специфичен артикул онлайн.

Системата е изключително удобна и лесна, достатъчно е да попълнит формите, кликайки на бутонът, горе в дясно с текст „добави магазин“.
Останалото е лесно.
Накратко, поне три причини, поради които да включите клиентските си сайтове, в случай, че се занимавате с оптимизация за търсачки (SEO optimization), уеб дизайн, дигитален маркетинг или друга свързана ИТ дейност:
1. Линкът, който получавате от изображение дава изключителна тежсест.
2. Достъпност и нови хоризонти, за нови клиенти. По-наблюдатлните от Вас вече знаят, че когато един магазин се добави в ИнтернетМагазини ком, то дни след това се индексира в Гугъл в близост до основните домейни, често се случва и да ги задмине.
3. Това, че е безплатно. Естествено, предлага се и ВИП вариант, при който сайтът се визуализира на началната страница и по този начин ефективността е далеч по-голяма, но за това ще Ви споделим друг път.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Печеливша SEO стратегия за Pinterest

Съвсем нормално и естествено е да има и други ползи, но по-горе сме визуалиризали някой от най-важните.

Ако сте готови да добавите Вашият магазин, или пък просто търсите информация, отзиви, мнения и препоръки за съществуващ, то е време да посетите www.INTERNETMAGAZINI.com

 

P.S. Предварително се извиняваме, ако визията не Ви допада, тя е от преди 10 години и скоро ще претърпи промяна, но структурата, основата, както и базата данни ще останат!

Публикацията е актуализирана на 2019/01/30 10:12:09 AM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
Оценка
1star1star1star1star1star
Средна оценка
5 based on 3 votes
Марка
InternetMagazini.com
Продукт или услуга
Безплатен e-Store каталог

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *