Ценни съвети за престижните директории за статии

 


Престижните директории за ресурси представляват висококачествени категории сайтове, главно с функция за търсене в каталог, които съдържат значителен брой секции и подсекции и предлагат на читателите безплатно съдържание, касаещо всякакви сфери.

Разделянето позволява на потребителите да спестят от времето си, търсейки съответна информация.
За разлика от търсачките, които добавят към индекса абсолютно всички страници, директориите за статии можете да подберете съдържание, да го сортирате в категория, която съответства на останалото съдържание и по този начин читателят ще бъде информиран допълнително, когато търси информация в дадена област. Именно това е и първият ни важен съвет към Вас, а именно – внимателно да подбирате категорията, в която публикувате статията си. Характерна особеност на директориите за регистрации, или познати като директории за статии е възможността да добавите статия или уебсайт. В някои случаи, безплатно, в други – чрез заплащане.

Процесът на регистрация в каталог може да отнеме твърде много ценно време, поради факта, че информацията за ресурса, въведена от потребителите във формуляра за добавяне, ще бъде старателно модерирана. На този етап се отхвърлят значителен брой източници от потребители. Това е така, защото в описанието или в заглавието се съдържат правописни грешки, което прави така, че редактори да отхвърлят публикациите ви. Вторият ни съвет е, да пишете грамотно. Ако желаете да добавите статия, но нямате добри граматически познания, то тогава поверете това на друг. В противен случай само ще загубите времето си, тъй като редактор, или няма да Ви одобри статията, което автоматично ще означава, че губите съдържанието, или, в случай че е платена публикация, ще го поправи. Тук идва и плюс от това да добавяте статии в проекти, предлагащи платено публикуване.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Наемете SEO услуги, основани на резултатите от изпълнението

От останалите страници в базата данни се добавя малък брой, поради факта, че по-голямата част от подадените статии са с ниско качество, или са с дублирано съдържание.

Третият ни важен съвет е, съдържанието да бъде уникално. Също като при граматическите грешки, така и със съдържанието. Ако не можете да пишете, не Ви се отдава, то потърсете копирайтър.

За да може ресурсът, подаден за одобрение от редактори да мине, трябва да се спазат редица фактори, а именно:

– според правилата, внимателно да регистрирате акаунт, както и да добавите статия, спрямо изискванията, би било хубаво да използвате оригинално заглавие и описание, статията трябва да е с обем приблизително 500 знака.

– възможно най-внимателно да се посочи категорията с цел добавяне, въпреки че администраторът на каталога лично ще избере най-подходящата категория, въпреки това, погрешно маркираната подкатегория може да бъде фактор за отказ.

– Не използвайте нецензурен език, или „шокиращи заглавия и новини“, които подвеждат потребителите.

– само основната страница се добавя в директорията на сайта.

– в каталога със статии се добавят само уникални, и интересни за четене статии, за това стана въпрос и по-горе.

– ресурсът, предложен за добавяне към директорията, със сигурност трябва да е 100% работещ, с пълни раздели. С други думи, ако поставяте препратка, то тя трябва да е към работещ сайт, само от разрешените категории. Например беттинг, ххх, казина, кредити биват отказвани от редактори, имайте предвид това.

Достоверността на уебсайта и в крайна сметка трафикът към сайта, тоест класирането му в резултатите от търсенето на търсачките, се влияе от броя на външните връзки и колкото по-влиятелен е източникът, толкова по-достоверна е описаната връзка, при условие че системата за търсене на услугата я оптчете.
Ако всичко това, което по-горе Ви е струва сложно за изпълнение, то тогава е време да потърсите SEO агенция, или компания, оперираща в сектор „Дигитален маркетинг“, която компания да Ви поеме маркетинговата кампания.
Финални думи. Как да откриете престижните директории за статии? Това е въпросът, който повечето от Вас, които са в готовност да изпратят съдържание, си задават. Отговорът е много прост. Свързвате се с SEO агенции и задавате следния въпрос: „Може ли да ни изпратите Ваши директории за статии, в които да публикуваме статия с линк“? SEO агенциите притежават силни ресурси и смятаме, че именно те притежават престижни директории.
Под престижна директория се има предвид следното: Директорията, която одобрява само качествено съдържажние, която има добри SEO параметри, която е стара, и която бързо индексира нововъведеното съдържание, както и го класира на предни позиции. Не е тайна, че една ПР статия в подобна престижна директория може да завладее топ 3 на SERP и това да доведе до дългогодишни ползи за Вас и Вашият бизнес.

Следните материали могат да Ви бъдат изключително полезни:

Публикацията е актуализирана на 2020/05/02 7:57:07 AM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
product image
Средна оценка
5 based on 10 votes
Марка
W-SEO.com
Продукт или услуга
Престижни директории за статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *