Абонаментно SEO обслужване

Абонаментно SEO обслужване

Днес сме свидетели на много потребители, ползващи платформи, било то WordPress, Joomla, както и други системи за управление на съдържанието. Истината, уважаеми читатели на ВИСЕО е такава, че тези платформи често имат уязвимости. Особено при актуализация на ядрото, или при ъпдейт на дадени модули. Именно и тогава се появяват пролуки, които могат да доведат до изключване на сайт от индексирането на Гугъл. Нещо, което трудно се поправя после. Важността от абонаментно обслужване е голяма, тъй като фирмата, която ще наемете, без значение, дали ще сме ние, или друга компания, ще следи именно за това, за състоянието на сайтът Ви, като по този начин, в случай на пробив, ще може да реагира мигновено. Ставали сме свидетели на компроментиран сайт, който с месеци не е преправян, като по този начин той губи позиции.

Именно това желаем да Ви посъветваме, да не изоставяте сайтовете си, особено ако са част от бизнесът Ви.

Какво представлява услугата „Абонаментно SEO обслужване“, предлагана от W-SEO.com?

Услугата е подходяща за малки и средни компании, които са тясно специализирани в дадена област и желаят да увеличат трафика на корпоративния си сайт, но нямат точна цел и насока към конкретни думи и фрази.

Абонаментната услуга включва периодичен анализ, съвети към операторите, добавящи съдържание, периодично линкване на клиентският сайт от тематични ресурси, съпътствани с уникално и висококачествено съдържание, добавяне в бизнес каталози и други техники за набавяне на обратни връзки.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  SEO услуги - едни от най-търсените услуги от наши клиенти

Включва и добавянето на целеви страници, пренаписване на URL, добавяне на етикети, alt тагове към изображения във вътрешно съдържание и други атрибути, подпомагащи процесът по SEO.

Освен изброените услуги по-горе, екипът следи за нередности, хакване на сайта, както и цялото му общо състояние, така че да бъде отлично представен на крайните клиенти – уважаемите потребители.

 

Важно е да добавим, че абонаментните услуги, които извършваме са с изцяло white hack методи, т.е. работи се старателно и само с дозакано работещи тактики и методи, изготвя се индивидуална концепция и стратегия спрямо конкретния клиент. 

Постигането на резултатите при абонаментното обслужване идват във времето, но ако приемем, че вече се класирате добре по дадена дума или фраза, но желаете да замразите позициите си, т.е. имате опасения, че можете да бъдете изместени от агресивни конкуренти, то тогава тази услуга е чудесно решение за Вас, тъй като благодарение на този тип обслужване често запазваме позициите на клиентите и те дълги години остават непроменени в негативен аспект, а нещо повече, даже подобряват класирането по пътя към покоряването на върховите резултати.

Често клиенти задават въпроси от рода на, може ли да ми гарантирате първа позиция в Google Organic?

Естествено, че няма какк да се гарантира подобно нещо, като причината е, че в топ 3, каквотои да се прави, трудно може да се предопредели кой да бъде първи, кой втори и кой трети. Но реалистични цели и резултати, постигаме във времето.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Бързо класиране на предни позиции в Google на нов сайт

Минималния пероид за абонаментно обслужване е 6 ( шест месеца ), но препоръчваме поне 12 месеца, т.е. едногодишо обслужване. 

Какви са етапите, в сулучай че стартираме работа?

1. Подобряване на структурата на сайта, без значение дали е корпоративен, онлайн магазин и др.

Правим одит, анализираме и в случай, че имаме достъп до сайта, то актуализираме важните промени, като по никакъв начин не правим промени, които да касаят външният вид, т.е. промените не биха се видяли от настоящите посетители.

2.  Циклично добавяме ново съдържание, в зависимост от изискванията на клиентите 

И в сайта на клиентите, и в тематични ресурси, съдържанието играе ключова роля, и именно поради това ние се грижим за тази важна част от SEO.

4. Популяризиране на сайта ( онлайн магазина ) чрез различни линк билдинг техники !

Днес, през 2018 година, все още линк билдингът играе ключова роля при по-доброто класиране. За това гарантираме, на база на многото клиенти и тяхното позициониране, на база на ежедневни анализи и резултати, които виждаме, т.е. ако някой Ви каже, че линк билдингът е остарял метод, не му вярвайте. Вярно е, има и сайтове, които нямат връзки, котио ги сочат, но имат много и уникално съдържание ,и те са постигнали добри позиции, но това са единични случаи. В повечето случаи, особено за средно конкурентни думи и фрази, линк билдингът е важен фактор.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Какви дейности да предприемем, за да не бъдем наказвани при нови актуализации на Google

5. Постоянството в |SEO| е един от основните фактори, и именно поради тази причина споделяме с Вас, че в наше лице, вие ще имате партньор, на който дългогодишно можете да разчитате.

Последен съвет! Планирайте си бюджет за SEO и се свържете с нас за да обсъдим най-доброто решение…

Публикацията е актуализирана на 2020/05/04 11:32:41 AM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
product image
Оценка
1star1star1star1star1star
Средна оценка
5 based on 19 votes
Марка
ВИСЕО ЕООД
Продукт или услуга
Абонамент за оптимизация на сайт

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *