SEO оптимизация на сайт за климатици

SEO оптимизация на сайт за климатици
SEO оптимизация на сайт за климатици

Ако сте собственик на фирма за климатици – продажба, поддръжка, профилактика, търговия на едро и дребно, то тогава много добре знаете, че конкуренцията е сериозна.

Ние, екипът на дигитална агениця Висео можем да Ви изведем на първите места в търсещите машини, предимно в Google, стига да ни се доверите.

Знаем как се прави и работим с индивидуална стратегия за всеки клиент, като преди старт внимателно анализираме конкуренцията, сайтовете, след което пристъпваме към действия.

Конкуренцията, както в сектор КЛИМАТИЦИ, ОТОПЛИТЕЛНИ УРЕДИ, така и в други в  България е огромна, но съществува начин, чрез който да бъдете над конкуренцията! Един от начините е, да се доверите на SEO агенция, която да подобри класирането в търсещите машини по интересни и тръсени ключови думи!

В България, в по-големите градове има много коректни и точни фирми, предлагащи страхотни оферти на доказано добри климатици, инсталация и монтаж на всякакви отоплителни уреди и системи за отопление, но те не са видими в Интернет, не са разпознаваеми.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Точното време за онлайн реклама и SEO е сега!

Чрез ефективна SEO стратегия, чрез подобряване позициите на Вашият сайт, то лесно можем да направим така, че клиентите, когато потърсят дадена услуга, да попадат именно на Вас,  следователно клиентите Ви биха се увеличили драстично.

Дигитален маркетинг

Какво предлага дигитална агенция Висео?

Пакетът на SEO оптимизация, предназначена за собственици на фирми за климатици включва:

  • Анализ на съществуващ сайт, или направата на нов, в случай, че човекът / компанията не притежава такъв.
  • Определяне на важните ключови думи, касаещи компанията.
  • Изготвяне на план за действие, както и подготвянето и разпространението на рекламни материали онлайн.
  • Поддръжка на социални канали
  • Подобряване отзивите в социалните мрежи и в Googlе.
  • Индивидуални услуги, в съответствие с изискванията на клиент

Като компания за дигитален маркетинг, оперираща в най-различни области, не случайно сме насочили настоящата статия към адвокатски кантори, тъй като във времето сме работили с редица такива. За да е по-лесна комуникацията е изключителн важно да опредилите бюджет за SEO, който да е на месечна, или на годишна база, който бюджет ще бъде изразходван на 100 % рационалн от нашите маркетингови специалисти.

И така, какъв е правилният бюджет за вас? Това зависи от вашите цели и всъщност е процент от целевите ви брутни приходи. Ето защо винаги започвате да планирате с целите си.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  SEO 2020 - нека поговорим за предизвикателствата

В предишни публикации сме давали примери, както и сме определяли примерен процент от брътните приходи, който е между 5  и 20 %.

Минималният бюджет,  с който компанията може да се заеме и да обслужи Вашата компания е 500 лева месечно.

Самият бюджет е процент от целевия растеж, но има правило, което гласи: ако искате да увеличите приходите си до 100 000 лв. годишно, това означава, че годишно ще трябва да отделите поне 7000 лева за тази цел.

Причината за това е, че индустрията е силно  конкурентна, а конкуренцията Ви ясно си дава сметката, че трябва да Ви превъзхожда. Е, уважаеми собственици на компании за климатици,  време и Вие да проявите креативност и да се доверите на опитния екип, който знае как да класира фирмата Ви на по-предни позиции.

Агенция за дигитален маркетинг
W-SEO.com – Оптимизация на сайтове, уеб дизайн, редизайн, техническа поддръжка и интернет реклама

Финални думи

И така, какъв е абсолютният минимум, който трябва да похарчите за маркетинг, ако искате поне да продължите да се показвате на предни позиции в резултатите, е 500 лева месечно.

Бъдете предпазливи от маркетинговите агенции, които ви казват, че за 100 лева ще Ви класират на първите 10 позиции в Гугъл. Това емперически няма как да стане по силноконкурентните думи. Може да стане по дума, която е името на Вашата фирма, но тези резултати съвсем няма да са задоволителни за Вас, тъй като няма да доведат до реални клиенти. Споменавайки бюджет, няма как да пропуснем ROI  – понятие, което означава „return of investment“ в превод на български – възвращаемост на инвестицията. При SEO оптимизацията ROI е с изключително висок процент, при това в дългосрочен аспект.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Годишно SEO обслужване 2021

Може би е време да споменем, че е време да поискате оферта, както и индивидуален пакет?

Ако сте сигурни и вярвате, че силата на дигиталния маркетинг е огромна, то можете да се свръжете с нас на имейл office@w-seo.com и да поискате оферта.

 

Публикацията е актуализирана на 2022/10/24 10:30:34 PM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
product image
Средна оценка
5 based on 14 votes
Марка
Дигитална агенция Висео
Продукт или услуга
SEO на онлайн магазини за климатици
Цена
EUR 800

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *