Как да спечелим пари от органичен трафик на сайт?

Адаптивни уеб сайтове
Уеб дизайн и SEO оптимизация

Как да спечелим пари от трафик, за който не сме заплатили и стотинка?
За всички, които търсят печеливша почасова работа, директен път към мрежата,  W-SEO.com разказва как да печелите пари от американски трафик – това е достоен вариант, ако имате поне минимален опит в тази област и основни познания по английски.

За какво говорим?

Ако имате креативно мислене, измислили сте оригинална идея, то можете да преминете към SEO оптимизация, за привличане на посетители от търсещите машини.

Не се нуждаете от специални умения за създаване на фантастични ресурси: в повечето случаи е достатъчен елементарен уебсайт, който да оптимизирате. Трябва да отчетем, че 10 минути дневно работа по дадения сайт може да Ви направи богати, стига да имате правилната насока, да отделяте време и  усилия на етапа на разработване и популяризиране на страницата и след това тя ще работи за вас, осигурявайки стабилен пасивен доход.

SEO оптимизация
W-SEO.com – Оптимизация на сайтове, уеб дизайн, редизайн, техническа поддръжка и интернет реклама

Колко можете да спечелите от сайт чрез органично търсене?

За един лийд уеб администраторът получава от 2 до 230 долара. Крайната цена се влияе от мястото на пребиваване на клиента, неговата възраст, форма на работа и кредитна история. Най-ценени са кандидатурите на млади хора, които живеят във финансово проспериращи държави и кандидатстват за първи път за кредит.

Всичко зависи от програмата. Ако сте нов в областта на уеб технологиите, то тогава Ви съветваме да се обърнете към партньорската мрежа на Google – Google AdSEnse. Обикновено плащанията се извършват два пъти месечно, но в случай на големи суми има възможност да получавате пари по-рано, например всяка седмица. Можете да теглите средства с помощта на платежни системи към портфейли PayPaL и Банков транфер.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Съвети за повишаване на трафика на сайт

Може би е много трудно?

Всъщност всичко е много по-просто, отколкото изглежда. Всеки уеб администратор има личен мениджър, който ще отговори на всички въпроси, възникнали по време на работа.

Ако имате идея, сайт, но нямате органичен трафик, то можете да поискате оферта и от дигитална агенция. Ще ви бъде предоставено всичко, от което може да се нуждаете: генератор на JS форми и готови форми, които се адаптират към всяко устройство, собствена CMS за създаване на целеви страници, динамични и статични банери. Освен това ще получите достъп до подробна статистика, която ще ви позволи да анализирате трафика и реализациите.

Определете коя аудитория искате да привлечете и се потопете в промоцията на уебсайта. Не трябва да го правите директно: Google, меко казано, не е приятелски настроен към контекстната реклама на организациите за микрофинансиране. Материалите за спестяване, финансова грамотност и други умения за разумно управление на парите ще бъдат много по-ефективни. На този етап може да се нуждаете от помощта на преводач или англоговорящ копирайтър, но ако намерите теми, които са привлекателни за потребителите, тогава разходите ще се изплатят повече от това.

Ако искате да намерите допълнителен източник на доходи, без да отделяте твърде много време, монетизацията на трафика е достоен вариант. Трудности могат да възникнат само на първия етап. След като разберете как работи всичко, става много по-лесно. Плащането в долари е друг плюс. С дължимата грижа можете да печелите доста прилични суми всеки месец.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  SEO оптимизация - Източници на трафик за онлайн магазини

При това печалбата няма да е само от рекламната мрежа на Google, а  и от други източници, но нещата се случват поетапно! Планирайте добре и действайте!

Публикацията е актуализирана на 2022/11/28 8:19:57 AM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
product image
Средна оценка
5 based on 1 votes
Марка
VISEO
Продукт или услуга
Органичен трафик за Google
Цена
EUR 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *