Как да изберем хостинг за своя нов проект

Как да поръчате хостинг за сайт, към кой провайдър да се насочим?

Споделеният  хостинг за сайтове може да бъде евтин, но VPS хостингът може да се отличава с по-висока цена. Това варира в зависимост от условията, капацитета на съхранение, сигурността и други фактори. В статията ще отговорим на често задавани въпроси от потребителите и ще дадем полезни съвети за избор.

Опасно ли е?

Зависи от нивото на защита, предоставяна от хостинга. Физически сървърите са разположени в охраняема точка – център за данни, където достъпът до трети страни е затворен. Няма перфектна защита срещу интернет опасности, но има един изход – изберете услуга с функцията за архивиране: по този начин можете да върнете информация при организиране на DDoS атака.

Колко домейна се добавят?

Всеки има различни начини – анализирайте тарифните опции и изчислете колко бизнес проекти ще създадете, преди да поръчате хостинг за сайта, за да избегнете този тип трудности.

Колко място за съхранение е дадено?

Както и в предишния въпрос, няма пряк отговор. Колкото повече място се запълни, толкова по-скъпо ще струва услугата.

Какво е качеството на услугата?

Потърсете център, който предоставя VPS хостинг с постоянна поддръжка, която отговаря не само по електронна поща, но и в удобни месинджъри – за да спестите време. Препоръчваме да изберете организация, която има департамент на пълен работен ден, който наблюдава услугите, където работят опитни служители.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Изработка на евтин сайт

 

Един от честите въпроси, които получаваме ние, екипът на W-SEO.com e: Има ли значение за търсещите машини това, че сървърът е в България, или в чужбина?

Ние смятаме, че има, особено голямо значение при скоростта на зареждане на сайт. А скоростта на зареждане е важен фактор, за да бъде сайта Ви по-добре класиран.

Екипът на фирмата предлага партньорски хостинг решения. Можете да се свържете с нас за допълнителни препоръки.
Нещо важно! Хостинг се избира спрямо типа сайт, трафикът, който той ще прави, натоварването, и процесорно, и като памет, както и допълнителните възможности, които биха се ползвали занапред.

 

 

Публикацията е актуализирана на 2020/10/02 2:29:20 PM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
Средна оценка
5 based on 1 votes
Марка
W-SEO.com
Продукт или услуга
Хостинг на сайт

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *