Линк билдинг ценообразуване

Често получаваме запитвания за цени, касаещи линк билдинг услугите и именно в настоящата статия ще дадем яснота   за ценообразуването на този елемент от SEO оптимизацията.

Ако приемем, че имате сайт, било то онлайн магазин, или пък представителен сайт за компанията Ви, то трябва да помислим и за посещенията. Link building включва много дейности, подсигуряващи обратни връзки именно към Вашият сайт. На примависта дейността изглежда много лесна, но това съвсем не е така.

Какво имаме предвид? Това, че някой ще си каже: Да, ще добавя 10 коментара в сайтове, позволяващи и обратни връзки и ще получа ефективен линк билдинг, но това съвсем не е достатъчно.

Често се прилагат различни линк билдинг стратегии и именно към индивидуална стратегия Ви приканвам да се насочите и Вие. Вашият SEO консултант, без значение дали сме ние, или друга компания, трябва внимателно да подбере подходите и методите, чрез които да постигнете желаните резултати.

Най-важното, което трябва да знаете:

Лилнк билдинг частта е една от основните в SEO оптимизацията и дава добри резултати само тогава, когато е добре планирана, когато внимателно са подбрани сайтовете, от които ще получите обратни връзки и т.н.

Цената може да бъде и ххх лв. на месец, но може да достигне и хиляди левове, в зависимост от бюджета, който е плануван.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Разработка на уеб сайт

Накратко казано линк билдинг услугите представляват методи и способи за придобиване на обратни връзки, но те трябва да бъдат релевантни, подходящи за конкретната област, ниша,  която обслужвате.

 

Публикацията е актуализирана на 2019/08/02 3:10:42 PM – дигитална агенция Висео

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *