Запитване за SEO

Запитване за ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

Оферта за SEO оптимизация – запитване за цени за SEO

Ако се намирате в този раздел, то тогава е ясно, че проявявате сериозен интерес към SEO оптимизацията, като решение за популяризиране на онлайн проект.

Екипът на компанията е готов да оптимизира Вашият сайт, стига да разберете ясно и точно, че органичните резултати дават най-добра тежест, най-много клиенти, и именно към това трябва да се стремите.

За улеснение, когато потърсите оферта за SEO, можете да ползвате следната информация.

Ако желаете да се възползвате от нашите експерти, за да направят така, че сайтът Ви да е на предни позиции в Гугъл и останалите търсещи машини, то можете да ни пишете:

  Оферта за SEO - цени
  SEO копирайтинг – България

  Ето и примерна бланка за отправяне на запитване за SEO:

  Здравейте,

  Запознат сме, че чрез ефективна SEO стратегия можем да повишим оборота на онлайн магазина си значително… Бихме желали да получим оферта за месечно обслужване.

  Сайтът ни е www.InternetMagazini.com

  Бюджетът, с който разполагаме е 1000.00 (хиляда лева месечно), като желаем да ни направите кратък SEO план, в който да включите етапите по оптимизиране, да анализирате настоящите позиции и да ни споделите какво може да се подобри…

  Допълнителни въпроси можете да отправяте на GSM: Ваш телефонен номер, или на електронната ни поща. Удобно е да се свързвате с нас всеки ден от 9 до 17 часа.

  Благодарим Ви предварително!

  С уважение,

  Име, Фамилия

   

   

  Какво е важно да знаете, когато отправяте запитване за SEO оптимизация?

  Важно е да поискате поне две оферти от две различни компании. Важно е още да проверите компаниите, дали са с добра репутация. Това можете да сторите, като се посъветвате с партньори, колеги, дори с конкуренти, като по този начин ще имате някаква обратна връзка за дигиталната агенция, което автоматично означава, че шанът да попаднете на нелоялни търговци е голям!

  Никога, ама никога не казвайте „ДА“ и не сключвайте договори с агенции, които са Ви позвънили по телефона, за да Ви предложат SEO услуги.

  За да ни разберете ще дадем следния пример: Когато си избирате нов чифт обувки, Вие разглеждате витрина, или онлайн магазин за обувки, но не купувате нещо, което някой Ви казва да купите? Не купувате нещо, което Ви се поставя в ръцете, нали така? По подобен начин и с телефонистите, които за нас не са никакви експерти, а просто кол центрове.

   

  Последна редакция на този раздел: 11 ноември 2021 година.

  Публикацията е актуализирана на 2022/12/03 10:46:10 AM – дигитална агенция Висео

  Оценете тази статия
  Средна оценка
  4 based on 25 votes
  Марка
  W-SEO.com
  Продукт или услуга
  Запитване за SEO