Запитване за SEO

Ако се намирате в този раздел, то тогава е ясно, че проявявате сериозен интерес към SEO оптимизацията, като решение за популяризиране на онлайн проект.

Екипът на компанията е готов да оптимизира Вашият сайт, стига да разберете ясно и точно, че органичните резултати дават най-добра тежест, най-много клиенти, и именно към това трябва да се стремите.

За улеснение, когато потърсите оферта за SEO, можете да ползвате следната информация.

Ако желаете да се възползвате от нашите експерти, за да направят така, че сайтът Ви да е на предни позиции в Гугъл и останалите търсещи машини, то можете да ни пишете:

 

Ето и примерна бланка за отправяне на запитване за SEO:

Здравейте,

Запознат сме, че чрез ефективна SEO стратегия можем да повишим оборота на онлайн магазина си значително… Бихме желали да получим оферта за месечно обслужване.

Сайтът ни е www.InternetMagazini.com

Бюджетът, с който разполагаме е 1000.00 (хиляда лева месечно), като желаем да ни направите кратък SEO план, в който да включите етапите по оптимизиране, да анализирате настоящите позиции и да ни споделите какво може да се подобри…

Допълнителни въпроси можете да отправяте на GSM: Ваш телефонен номер, или на електронната ни поща. Удобно е да се свързвате с нас всеки ден от 9 до 17 часа.

Благодарим Ви предварително!

С уважение,

Име, Фамилия

Последна редакция на този раздел: 30 септември 2020 година.

Оценете тази статия
Средна оценка
no rating based on 0 votes
Марка
W-SEO.com
Продукт или услуга
Запитване за SEO