Стандартен статичен уеб сайт

Промоционален уеб сайт
Стандартен уеб сайт от дигитална агенция ВИСЕО

Сатичен уеб сайт –  понятие

Стандартният статичен сайт представлява визитна картичка, като най-често е съпътстван с четири раздела – „за нас“, „за компанията“, „партньори“, както и форма за обратна връзка, т.е. „за контакти“.
Подходящ е за компании, които се нуждаят от онлайн присъствие, но не са с огромни претенции.
Подходящ е и за артисти, фотографи, както и за предприемачи, управители на компании, без значение от отрасълът, който заемат.

Промоционален сайт

Промоционалният сайт представлява интернет ресурс, посветен на определена стока или услуга, която се разпространява в Интернет и касае продукти и услуги на  компанията. Популярността на промоционалните сайтове, която наблюдаваме в последно време е свързана с това, че промо сайтовете са достатъчно ефективен маркетингов инструмент и са достатъчни за малка фирма, както и за стартъпи.

Все по-често разработването на промоционален сайт става задължителен елемент от голямата рекламна кампания. Много често, участници в дадени проекти, биват задължени да публикуват рекламна информация за проекта, финансирането, именно на сайта на компанията, а когато дадена фирма няма сайт, то отчитането става изключително трудно.

Каква е ролята на подобен тип сайтове?

Промоционалните сайтове позволяват успешното решаване на различни маркетингови задачи:

  • С помощта на промоционалните сайтове до потенциалните потребители достига максимум информация за един или друг продукт, комплекс услуги, промоционални акции и т.н.
  • Уникалните възможности на Интернет позволяват при рекламирането на промоционален сайт компанията да се съсредоточи само върху целевата аудитория. Така че Вие ще можете по-ефективно да осъществявате рекламна кампания, без да харчите ненужни средства.
  • Промоционалният сайт позволява ефективно решаване на различни задачи, свързани с имиджа на компанията, позициониране на стоки, тяхното движение, техническа поддръжка и др. На практика това ще понижи издръжката на маркетинговата дейност на компанията и ще подобри нейния имидж. Чрез уникалните възможности на Интернет промоционалният сайт позволява на компанията без значителни загуби да получи различни данни за посетителите: тяхната възраст, доходи, длъжност и т.н.

При проектирането на промоционални сайтове ние, екипът на дигитална агенция Виесо, използваме различни маркетингови данни: смятаме, че това е задължително условие за успех на всеки презентационен проект. Всички по-нататъшни действия по създаването на промоционалните сайтове – концепция на дизайна, програмиране, разработване на информационни материали или стратегия за популяризиране на ресурс, се осъществяват с оглед на стратегически план за популяризиране.

След разработването на промоционалния сайт ще повишим търговската му ефективност провеждайки рекламна кампания в Интернет. Ще разработим план за рекламна кампания, ще подготвим рекламни материали, ще ги публикуваме и ще анализираме резултатите от кампанията.

Примерна оферта, която през годините екипът на Висео са предлагали:

Публикацията е актуализирана на 2022/10/10 8:22:08 AM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
product image
Средна оценка
5 based on 3 votes
Марка
W-SEO.com
Продукт или услуга
Промоционален сайт
Цена
BGN 800