Уеб дизайн

Какво получавате, когато поръчате разработването на уебсайт  в W-SEO.com?
Уеб дизайнът е създаване на подредена структура, представяща корпоративна информация, подходяща за крайния клиент.  Статистиката сочи, че успехът на сайта зависи от първите 2-3 секунди от запознаването на потребителя с него. През това време човек няма да има време да обмисли всички видове услуги или стоки, удобна навигация или наличието на промоционални оферти, но ще има време да обърне внимание на визуалния вид на вашия ресурс. Както можете да видите, уеб дизайнът е вид въдица, на която можете да хванете купувач или да го оставите да се изплъзне.

Освен това графичният дизайн ясно разделя вашата компания от конкурентите. А качеството му позволява да оцените нивото на уважение и отношение към клиентите.

По време на разработването на всеки визуален дизайн, специалистите на нашето студио за уеб дизайн, преди всичко анализират и тестват какво впечатление ще създаде ресурсът на потребителя, използвайки UX дизайн техниката („потребителско изживяване“).

Нашата задача на този етап е да обмислим логиката на взаимодействие с динамични елементи, да разработим алгоритми за преход между секциите и правилно да поставим основната информация. Програмистите и разработчиците определят колко удобно ще бъде разположението на интерфейсните блокове на сайта и тяхната функционалност.

Също така важен за нас е етапът на разработване на визуалния дизайн на семантични възли и ресурсни елементи, в противен случай UI дизайн (визуален външен вид на продукта) може да бъде нарушен, или да не е напълно ефективен.

По време на създаването на сайтове нашите експерти предлагат на клиента повече от 2 опции за цветови гами, шрифтове и стилове на формуляри, списъци и бутони и др. Ние се грижим за удобното използване от потребителя на сайта и следваме желанията на клиента.

Изработка на уеб сайтове от W-SEO.com, Seo оптимизация на сайт, дизайн на уеб сайт, редизайн, поддръжка на сайтове и много други услуги.

Ако вече сте решили, че трябва да присъствате онлайн, то е важно да преминете към следващата крачка, а именно да поверите това начинание на фирма, която има опита, ресурсите, и възможността да отговори на вашите изисквания.

Нашият екип може да Ви изработи сайт, отговарящ на съвременните стандарти. Нещо повече, сайтът Ви ще бъде разпознаваем, посещаван, както и добре класиран в т.нар. търсачки – търсещите машини – Google, Yahoo, Bing, Yandex и други.

Защо Ви казваме всичко това? Един сайт, без да е видим, разпознаваем, е половин сайт. Често го споделяме с нашите клиенти, затова го пишем и за Вас, евентуалните бъдещи клиенти.

Трябва Ви стратегия, която ние можем да създадем за Вас, по която да се ръководите във времето, след като сайтът Ви вече е готов.

Ако нямате енергията, ресурсите, времето, то тогава можете да разчитате на екипът ни по Дигитален маркетинг.

Предлагаме няколко традиционни пакета за сайт, а именно:

• Пакет 1 – Стандартен статичен уеб сайт

• Пакет 2 – Бизнес – динаминечн сайт

• План 3 – Корпоративен уеб сайт

В стремежа си да изготвим най-доброто решение за Вашият бизнес, ние проявяваме разбиране, толерантност и гъвкавост, в името на крайния резултат и в името на клиента.

Повечето от Вас, читателите на w-SEO.com си дават ясна представа, че един сайт, без да е добре оптимизиран не е достатъчно ефективен и не би довел до нужните резултати.

Именно и поради тази причина ние Ви предлагаме Web design и SEO обслужване, две услуги, които биха довели до наистина добри резултати.

Публикацията е актуализирана на 2020/08/19 12:36:33 PM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
Средна оценка
4.5 based on 45 votes
Марка
Уеб Дизайн от W-SEO.com
Продукт или услуга
Уеб Дизайн